[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
btw 叮噹妹真係好撚正

[img][/img]

[img][/img]

https://lihkg.com/thread/217738/page/8
有埋打包 樣靚身材正 極致嘅視覺享受
無得感官享受
有無人知教imm既titus yiu email 係咩?
完sem仲趕耿assignment
2號考嘅野仲未掂過gg了
想問下可以點知返logic quiz分數
想問下有無人知logic exam 個format係點
覺得個quiz難唔難?

有無俾鬼婆(好似叫Ginn?)教eapp1嘅有A

全班最高b-
完sem仲趕耿assignment
2號考嘅野仲未掂過gg了

係space讀書就好似一直燃燒緊生命

全班最高b-

Assignment 1定2

全班最高b-

Assignment 1定2

Asm1 B
Sam 2 B-

全班最高b-

屌 做乜有位老鴨巴打 有位老雞巴打 唔睇真啲都分唔到

全班最高b-

俾分俾到咁 會唔會拉翻curve

全班最高b-

佢尋日仲口響響話
Not bad
Catch up in the exam
我隔離個fd 3個b出b- 我兩個b+一個b-都係b-

全班最高b-

佢尋日仲口響響話
Not bad

你應該同我同班
我見到有人有B
A真係唔見有
輕鬆完sem等exam

老豬老牛

全班最高b-

佢尋日仲口響響話
Not bad

你應該同我同班
我見到有人有B
A真係唔見有

上左24堂都唔知
我係星期三上晝星期四下晝

全班最高b-

佢尋日仲口響響話
Not bad

你應該同我同班
我見到有人有B
A真係唔見有

上左24堂都唔知
我係星期三上晝星期四下晝

咦咁唔係喎 我係星期三上晝 星期五下晝
老鴨

老豬老牛

老鵝
HO, Eve
何懿
BA, MA Coventry U; PgDipEd HK; MA Poly UHK

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞