[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
QA test 其實係咪好多人有滿分

我估係 因為都幾易下

tutor話勁多人第一條唔見咗2分

我係其中一份子

98分同100同一個grade啦
利申 我都係第1條on99跌左2分

當好多人都100既時候,98就唔係A+而只係得A

咁又唔會咁誇張

我估係 因為都幾易下

我係其中一份子

咁又唔會咁誇張

太空A+既數量係有特定百分比
當拎100既人超過呢個數,就算低一分都會跌落下個grade

我估係 因為都幾易下

我係其中一份子

咁又唔會咁誇張

雖然簡單 但好似比較多人98 無事嘅

我估係 因為都幾易下

我係其中一份子

咁又唔會咁誇張

雖然簡單 但好似比較多人98 無事嘅

邊有咁多100
98夠做啦
唔好咁擔心
Deadline fight完rpc
Biochem
IIC quiz 出左result
14/20

15/20
14/20

15/20

7/20
14/20

點睇
14/20

點睇

得睇到。6
3樓sem尾定exam period 多人啲?
14/20

15/20

我屌 高我一分
14/20

15/20

我屌 高我一分

睇左一晚 有d後悔無溫多d
有冇biotech巴打係度
溫到好灰

我要再起Kenneth bb手上攞A+呀
14/20

15/20

我屌 高我一分

我淨係溫左幾粒鐘
高我一分
14/20

15/20

我屌 高我一分

我淨係溫左幾粒鐘
高我一分

唉屌有鬼用咩我應該都係無A range
14/20

15/20

7/20

16/20
利申上sem

唔洗擔心
我之前mid term 低mean 10分左右
最尾都有A+
俾心機呀

咗exam係咪要滿分先拉到

唔洗擔心
我之前mid term 低mean 10分左右
最尾都有A+
俾心機呀

咗exam係咪要滿分先拉到

14/20

15/20

我屌 高我一分

我淨係溫左幾粒鐘
高我一分

唉屌有鬼用咩我應該都係無A range

點解?
logic 最尾個課係咪唔洗温
佢冇教到
logic 最尾個課係咪唔洗温
佢冇教到

講幾句就當教左,話太複雜,要自己理解
AE點溫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞