[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
聽日deadline但gpmate仲未開工 點算

有無搵佢地

得一個應
咁搞法我寧願solo

你solo算
這種groupmate真係賤過地底泥

有無搵佢地

得一個應
咁搞法我寧願solo

你solo算

好彩未預過

有無搵佢地

得一個應
咁搞法我寧願solo

你solo算

Solo左先啦
再同lectuer report班人

有無搵佢地

得一個應
咁搞法我寧願solo

你solo算

好彩未遇過

有無搵佢地

得一個應
咁搞法我寧願solo

你solo算

Solo左先啦
再同lectuer report班人

我諗住自己做埋冇蒲頭果啲人嘅part先
聽日十二點再唔見佢地嘅野就

Free ride 死全家
[quote] 中文得74同87...
低咗少少...
我預上堂交個份作文有85...

書信就預有90...

你地篇作文好Q高分
你叫我情何以堪

我見個分表最多係80 以為無得超過80添

唔係呢份?

係咁

唔知了/quote]
巨巴係咪都係 馬sir

No ,張sir

點解會差咁多
完sem

係我眼中 未考完試都未算完sem

完sem

係我眼中 未考完試都未算完sem

agger

繼續solo group project

加油
好撚眼訓,但仲有deadline

我都有 但係係星期六 hea多日先

望下琴日張合照就有力啦

腦魔好得意
腦魔好得意

腦魔好得意

腦魔好得意

腦魔只係一個攞老綜上網反apple,
日日J廢青閒情同游B嘅廢中....
腦魔好得意

腦魔只係一個攞老綜上網反apple,IT,樓價
腦魔好得意

腦魔好得意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞