[HKUSPACE]召集所有太空人的面孔 (8) 就快完sem!!

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
好多asshole仔
好多asshole仔

今日病左返唔到學 撞正eapp同biotech present
拎左假紙 想問eapp present有冇得make up
今日病左返唔到學 撞正eapp同biotech present
拎左假紙 想問eapp present有冇得make up

你同lecturer講第二堂就ok啦
好hea 無一個溫書心情 求屌醒
條傻撚以為啲人未block佢 仲蠢過asso仔

屌絲打

屌絲打

屌巴打
今個sem Sharon AA教既班幾點上堂落堂?

推,急

推,急

推,急

喂老友拍硬檔啦

推,急

喂老友拍硬檔啦

好多班喎大佬
聽日有八半堂 後日一點堂 無記錯嘅話

推,急

喂老友拍硬檔啦

好多班喎大佬

星期三係十一點半上
唔想再做RPC gppj

推,急

喂老友拍硬檔啦

好多班喎大佬

唔該巴打

推,急

喂老友拍硬檔啦

好多班喎大佬

星期三係十一點半上

唔該巴打
有無ching in過房協intern可以分享下

同問
有無ching in過房協intern可以分享下

同問

決定用走AE堂嚟完結今個sem

走到差d唔記得係星期三8半上lecture
上多兩日堂咋
上多兩日堂咋

好唔捨得咩?
補到9點幾 好撚肚餓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞