有冇濕疹醫生介紹

338 回覆
30 Like 0 Dislike
嘩,你貴好多,不過有睇過啲出名嘅中環醫生,起跳都$2200-$3000,不過好返就可以,希望各位ching都快啲好返。
忍下啦🥺
配埋呢個死人眼神真係難聽過粗口
認真係,不過我覺得唔好俾壓力自己,早啲訓同戒口係一定要,可惜我3樣都做唔到
真心,你自己睇睇先,我唔想比人話水你。
我開頭係食兒童嘅,好似令啲菌係腸到耐啲,養到有啲菌時轉返食大人嘅。
你研究一下先啦,希望你快啲搵到方法解決。

PS. 睇過中醫,仆街大爆發玩到上面上頭,跟手就唔再敢睇中醫,戒咗八成牛肉,花生同蛋,濕疹問題有啲好轉。
你有啲嚴重睇下醫生穩陣啲
我都係食緊益生菌 但我貴少少 要300尾
睇完中醫之後有兩個星期發到仆街
琴日放完血第二日就好返一半
希望今個星期會再好啲
我止痕用無比滴 狂搽
大家訓覺會唔會戴手套訓?防止r到塊面同身
我沖涼係用呢隻牌子,會沖完涼後無咁乾,好似有層野保護住咁
本身算輕微 但就係佢搞到我發過豬頭咁
後尾仲要叫我食西藥
之後轉左睇余嘉慧+針灸 先好返勁多
我用solution加gel,我想問下你有冇用之前有冇用淋浴露洗一次?定係唔用會好啲?
[member有冇做過過敏測試
我由細到大都有濕疹
戒牛 戒海鮮十幾廿年
睇中醫睇咗好撚多錢
兩年前做完敏感測試先發現我淨係對塵蟎超級敏感
之後就冇乜點戒口 醫生都冇再睇
平時勤換床單 毛巾 多啲開抽濕機
慢慢好咗好多
加上知道咗真正源頭
個人釋懷咗 冇咁多壓力令濕疹慢慢好返

建議樓主搵埋致敏源先
搵唔到先疊埋心水睇中醫][/member]
你食完益生菌有無好啲? 你都係食iGG?
岩岩去iherbs搵見到有
係咪求其揀都得
等陣想去藥房/屈臣氏
有既話可以即食
我做完個結果都一樣
但我知自己會因為壓力大而狂爆
咁大獲
但我睇佢又真係可以好番,人人唔同
其實我又食supplement又食中藥
我都唔知係邊樣野令我好啲
我唔係食iGG 想知可以tg我
廢事比人話打手(雖然我係
Pin有我tg
你係iherb買定市面上買?
Ig shop
7咗原來唔係問我
係香港網站網購,唔記得實際幾錢,大概$3XX.
帶手套都好焗好辛苦,R起上嚟,無野可以阻止我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞