有冇濕疹醫生介紹

338 回覆
30 Like 0 Dislike
由細到大都有濕疹
本身係外國讀書都仲控制到
一返香港就出事 發到手手腳腳都有
痕到想死 對腳r到爛晒
有冇巴絲有醫生推介 中西醫都得
我真係有想死嘅念頭
油麻地個倪彥樑醫生
睇過一次 唔錯
會唔會好貴 窮撚學生冇乜錢
屋企人冇濕疹 皮光肉滑
日日都鬧我r到對腳爛
真係好想喊 佢地都唔明有幾痕
我每次r完都好內疚
我明
佢哋講呢啲説話真係好煩好hurt
明明唔係自己嘅錯 都要被人抽稱
加油
剩係識得鬧
日日都話:嘩 好嚴重呀你
你估我想㗎咩 邊個唔想啲皮膚白滑
我已經幾年冇著過短褲
https://www.youtube.com/watch?v=YFJP6ysNezE
我係睇片中女仔睇嗰個中醫,今年3月開始睇,而家好返9成
但收費都幾貴,你睇完再考慮睇唔睇呢個中醫
ps 唔係打手,唔識佢或個中醫,想知去佢FB/IG問
你本身係輕微定嚴重濕疹?
輕輕一推 真係好痕好辛苦
問咗收費真係好貴 同埋個中醫迫你爆
個爆發期好難頂 巴打爆咗幾耐
係咪爆得好勁?
"或許我不能完全了解你內心的痛苦,但我也曾置身於無助和絕望之中,明白身處痛苦是怎樣一回事。無論你的是否想放棄自己,也希望你不要將困擾藏在心裡,因鬱結和壓力積存得太多太久,到情緒爆發時可能已超出你所能控制的程度。

你不如停一停,到我們的網站 www.help4suicide.com.hk 。 那裡有一些勵志故事、有趣短片,也有與自殺有關的人與事,你可以隨心看看。您更可以進入網站內的『Chat窿』(星期一至五:上午六時至凌晨一時;星期六、日及公眾假期:下午8時至凌晨1時),即時與我們的義工在網上交談,或致電我們24小時電話熱線2389-2222,與我們的義工傾訴。

我們願意聆聽你的心聲,伴你一起走過這段艱難的時候!只因『晴天雨天要樂天,難關難過總會過』!

《自殺.自療.互助舍》"
你爆得勁唔勁 有dm過佢 佢爆到好恐怖 唔夠膽睇個中醫
我都係見佢爆得好勁 唔敢睇
有冇人知搽藥膏搽到起暗瘡,仲可唔可以查類固醇、Cream喺暗瘡上邊
唔查又紅又腫
類固醇藥膏會惡化你暗瘡
如果你查到生暗瘡最好停一停
如非必要千其唔好查落暗瘡度
建議你真係有需要都問下醫生先
普通保濕就無問題 但一定要無化學成份果D
醫生我覺得中環區德成都唔錯,講解同介紹都好用心
不過我睇極都唔好
一訓醒又見到對手 r 到滲哂血
醫生都係開啲藥同藥膏俾你抑制住,但始終治標唔杯本
早幾日係po見到有巴打介紹隻沖既檸檬茶飲,話飲完皮膚改善咗好多!搞到我走去pm佢買咗盒嚟試下,琴晚飲完一次今朝早痾咗兩次,都幾臭下希望飲多幾次會有改善
利申有汗皰疹
~800一次 不過態度麻麻地
問多少少都嫌你煩
我知 我飲咗5個月 飲到批發 都冇用
淨係飲到瘦囉 皮膚都係咁樣
我問題學生嚟 佢應該會覺得我超煩
咁佢唔會啱你
排毒係唔錯 減肥瘦身都幾好
但皮膚嘅話 用係我身上真係唔覺有咩用
有興趣想試可以留tg 我比資料你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞