有冇濕疹醫生介紹

338 回覆
30 Like 0 Dislike
講真 幾想試下
生物製劑
但打支好貴 好似幾千
@kensss2468
生物製劑好似要定期驗血check著
係吖
不過起碼唔駛再食類固醇
總有方法醫嘅!根治就未必,但at least 可以冇咁辛苦
淘寶有得買 好平 買返過得閒係屋企玩
要唔要試下皮得露?好多人都話有用,我都試緊
係點嘅樣 有冇圖睇下
有冇人驗血驗過致敏源?
邊間做平?
打幾次就冇咩所謂,要keep住打,唔打一樣發到豬頭,另外呢,有冇諗住做個敏感測試,我有朋友長時間皮膚問題,後來發現係橙敏感。之前仲日日一個橙。
我而家食緊酵素同益生菌,牌子唔講啦,免得比人話打手,自己搵資料再搵隻啱自己㗎啦。
托賴食咗差唔多年半,好得8899,係天氣轉時會乾啲,啲疤未退,不過能夠瞓到覺已經好感恩。
之前係會R到出黃水,衫會痴住件衫。
唔係一定要買,佢比個地址你,你唔上去就得。
不過要搵到啱自己嘅cream 都好有幫助,我搽緊美馬買嘅,比香港平好多。
可唔可以講下邊隻 好辛苦
條友出名快
10秒就俾佢彈返出嚟
而家係咪仲未有電腦?
次次去睇個姑娘都會勁大聲問人個編號係乜
大大聲話我哋呢度冇電腦㗎你最好帶覆診卡講number我知
唔係幫唔到你
次次食完佢d藥個人都好high好開心
係咪就係激素嘅副作用
不過$280係幾抵嘅
3日藥
E家睇果間好貴
去中環睇西醫記得諗定問題,比千幾蚊唔問到死都唔好出黎,咩類固醇好處壞處,生物製劑好處壞處,過敏測試有冇用,做運動/曬太陽得唔得,日頭痕啲/夜晚痕啲?食咩會痕啲嚴重啲,全部問清楚先值回票價!
唔耐煩唔想答你就睇一次冇回頭!
想知益生菌就tg我 暗號濕疹獸
https://t.me/assholejai00
唔po上嚟 廢事比人話打手
上左去俾佢水咗買左$4000貴價護膚品 又眼霜精華blablabla 用咗半年剛剛用曬 無感覺 寧願去屈xx/萬x買醫美低敏牌子

就算平都唔想再去俾錢睇受氣
利申:食左同搽左五日類固醇之後又繼續爆 再轉睇皮膚科醫生算起碼睇足20分鐘
我買益生菌先300幾 4000夠我食10個月
類固醇真係一樣我又愛又恨嘅藥
有時真係忍唔到,只有平時忍到就唔r,就算r都唔好太大力,因為皮膚會薄,就好易損我就係一個例子

沒濕疹嘅人永遠都唔會明有幾痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞