電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
差千零蚊,但無左12年保喎
想問如果買herman miller應該係posh買定香港官網買會平d?
寄去美國整/佢寄parts?
一樣,Posh係HM嘅公司
寄黎寄去,就唔只呢個價啦,本身又唔係差得多錢
我係官網睇要15-18禮拜先送 條腰應該已經斷左
咁無計,即係你揀嘅款/色現貨
咁無計,即係你揀嘅款/色無現貨
新手黎學野
如果想護頸椎 腰為主 同有腳踏(想攤喺度睇戲)
有咩選擇
Buget:6000左右
可唔可以叫你個fd比張我
其實都係我話返俾個FD 聽佢先知咁貴

佢知咁貴一開始應該唔會俾晒兩張我
拋一下磚
見到ergoseating有隻牌子叫nightingale
兩個款6xxx/8xxx好似都幾多嘢可以教
唔知有冇人坐過?
屌你Okamura,公司我坐緊個張Contessa II成20萬yen

咁講,唔係得Herman Miller先係好,Okamura個size更加適合亞洲人坐
其實你話係咪好坐D,係既( 我平時只係坐實惠三百元果D ,公司果D就一千元樓下貨色)

就咁睇多左幾個位可以較(四個制),但我十倍價錢後係咪十倍享受,我又未識分,我諗要睇返呢個POST 學下點先為之舒服
不過呢啲椅好多時唔係話舒唔舒服, 係佢可以矯正你嘅坐姿
原來Herman Miller冇頭枕
但我buy佢個concept喎
我兩張都試過,個腰support唔啱我,頂到最前都感覺唔到,返而佢另一張無head rest,個腰位好正,可惜無得加head rest
我試咗好幾張,最後都係買咗Contessa+細head rest
我覺得大家真係要自己去試,各人要求唔同
副廠有出 上個po有講
新手想問下posh 門巿係咪無現貨的都係要訂
有現貨,岩岩去完仆街唔收visa
cash ok ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞