電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
擁有embody 完全唔覺舒服

要舒服用大班厚身重舒服
巴打張櫈係咪都算細張 窄身
因為間房唔大想睇下有冇D窄身又好坐嘅櫈
aeron 定embody 好 個人覺得aeron 好似好坐啲
算細呀
但你放房最好度下先,唔啱真係仆街
呢張我覺得細張得黎算好坐
好唔該巴打
因為而家坐緊垃圾電莖櫈
甩曬皮 又介腳
想搵張真係好d又唔太貴嘅
另外想問下除左posh
有間叫out of stock嘅鋪頭我見佢都有
o5ok架
無所謂,一樣
posh就係官方店,out of stock就問posh攞貨
仲諗住佢個價幾吸引
又可以揀要網/cushion仲有headrest可以考慮下

試過ergohuman
張平啲嘅plus感覺仲好坐過plus elite
但腰位好似都support唔到

睇黎可以諗sayl/攻頂
Starone-m 個人好似坐得直啲
Rioli-m 腰位承托好似舒服啲
想問aeron點拆開個碌清潔
或者邊到買新碌換
Ching, very sad to hear that.

如果我有PAIN 應該五萬元張都會買
實惠有
啱啱打左去問 個優惠做到月底
想問embody13800係咪算平定應該再等下
其實佢耐唔耐都做
之前做過30%off
但miss 左
佢依個優惠對我黎講真係麻麻 唯有等15% off 先出手
係普通布? 我上年15%個時買Balance就$14000左右
13800係任何combination都得
貴啲嗰隻透氣布都係一樣價錢
咁算ok啦
請問
實惠牛肺 (AGIO)
係邊張
想問清風街可唔可以碌卡
聽日諗住去posh買張Aeron,有冇巴打知佢個visa/master payment用得番未?
今日中午去咗清風街一轉冇頸枕同網面嗰啲櫈,高背得布或者皮,聽日乖乖哋去ifco試下張rioli-m算數
利申士頭婆好好禮貌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞