電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
posh 同ofs 買既cosm 係咪都唔洗自己砌?
Same 我8月中到貨
HM係唔洗自己砌
因為之前睇片話有啲dealer 包裝唔同,要自己砌
前幾日喺清風買咗張Okamura Baron 1880
想問下呢張抵唔抵玩 我見FreeMax有賣
依D小心屎忽生熱痱
咁係咪買網既好D?
春夏天我間房長開冷氣應該冇問題?
買咗張$4000嘅ergohuman 坐左一個禮拜真係超正 坐幾個鐘都唔攰 早知年頭online lesson 嗰陣就買
實惠Rioli-m 等$2799, 唔知幾時先減返價
ifco Rioli-m 即買$2799, 但係咪藍店?
Officelink Ergohuman $2888, 好似性價比最高但唔鐘意黑色
點揀好?
officelink ergohuman好似有色揀
過陣sales有問我要咩色 黑色現貨 其他色要訂
實惠咪都係藍店其實
問過其他色可以訂 價錢貴10%
我揀左黑色 但一樣要等9月頭船運
我6月中買黑色仲有現貨兩日送到
連登力量有無咁強 直接排到9月
新手想買張坐得舒服 唔洗好大件 $1500 樓下
係咪只有清風同實惠 推薦?
因為清風有啲遠睇唔到
同埋清風係咪一定要去個到睇實物先買到?
咁緊係啦, 二手椅佢期期嘅質素/價錢都唔同, 你唔去睇點揀/點買?
Ifco今日上去望望rioli-m連腳托三千蚊有找即刻俾咗錢
係咪灰色 $2799?
btw腳托即係咩呀?
但係清風個啲係咪都高質?
我唸住聽日去睇
https://www.ifco.com.hk/index.php?route=product/product&path=77_110&product_id=632
呢張,腳托即係可以係下面拉舊野出嚟”郎”住對腳
咁抵屌,幾耐送貨?
posh express 2要自己砌?
好似話4-8日,冇聽清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞