電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
頂 平咁多真係好吸引
有冇保都唔緊要,唔想咁寄咁大件野
之前計過 運落嚟都係兩百幾蚊 其實係真係抵嘅
(除非你有大貓fd攞到discount)
你計過用咩集運唔洗體積重咁抵玩?
有間叫巨人集運 同埋 點對點 (唔知係咪同一個集團,個網頁好似樣)

利申:未用過
但未試過淘寶買4位數字野
好驚係流4,有冇話買邊間,見幾間都差唔多
有間鋪叫 享坐就坐 好似做得比較大
我就係喺佢地其中一個劣評度睇到佢地個warranty點work

睇reddit好似係去到今年先有大陸廠抄到aeron(可能專利到期)
呢啲你見佢賣咗幾年櫈嘅淘寶鋪 都應該唔係流嘅
我估佢地都係喺hm東莞個廠攞貨 搣咗label hm就當睇唔到掛

但我最後去咗Posh買
見到有其他二手鋪賣緊LEAP V2, $1500
新手唔識睇, 想問下各位大佬呢張就咁個樣係咪OK? 定其實太舊
呢度有冇巴打8x kg用網椅?
我87kg 182cm, 老婆送左張 rioli m 坐一陣會腳痺
依家懷疑緊係咪太重唔坐得網椅
重過你用hm aeron冇問題
試坐一陣可能冇事,依家驚緊買張貴啲都唔掂就大鑊
用左年幾 我都冇問題
80頭 175cm
坐緊ergohuman無問題
其實會唔會係你隻腳無完全着地 試下揾d野浪下腳?
岩岩收到通知張sayl送貨要delay 2weeks
灣仔/中環有得試 google: posh
有啲咁既事!我9月27送貨收唔到通知
我本身今個星期
咁真係Sosad
肥人/唔開冷氣坐會好辛苦
成陣汗up住up住 好臭
上官網睇普通embody $14600, logtiech embody哥張都係1500美金,即係1萬1千幾港纸,一出即刻狗沖
普通embody美國都係貴多一舊水,但香港都係賣咁貴啦,唔覺得香港入logitech會平囉
睇日本同支個定價就知 香港個價唔會同posh買普通版爭好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞