電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
剛剛買左 Herman Miller Cosm high back,可以全日唔離開張野

有冇大師可以推介下2000左右筆直內嘅電腦椅?
睇完上面懶人包但都唔係幾識揀 想搵張係可以護到後背嘅 因為有少少陀背
我張embody 要等到九月 好想坐
呢D真係ergohuman irocks T05好過
坐電莖椅坐到周身痛,過黎學下野
去左清風街近維園個近
入左張好似係steelcase既think,7舊水
個老細又幾好人 比你任坐任試截埋的士放埋車尾箱
依家簡單清潔左等乾先用
暫時見到既問題 有2個碌有少少甩左漆未知會唔會坐坐下趺野
btw 上網睇番先知係think既款 0手價官網好似4-8千蚊張
你可以去清風街睇下試下
Corsair t3 rush
灣仔
坐完番唔到轉頭 其實如果做野為主我覺得 embody 個坐姿最好,我貪靚先買 cosm
你係邊到買
Posh 門市

最近幾款 model 都有做 promotion
我嗰張都係九月中先送黎
Ergohuman 邊到買好?
唔想去ifco
officelink
之前做過85折
而家Embody 同 new aeron 咩價位?
Embody 13600
Cosm 11500
不同 options/顏色 配置同價

冇問到 new aeron
有無巴打可以比較下Embody Aeron Cosm
只坐過embody同aeron
aeron有坐網球拍feel,都係好凳一張黎嘅
不過我最後揀左embody
embody 背脊嘅支撐好d,同埋佢可以令你嘅重量平均分佈,我就like佢多d
自己試最真
Embody 好熱 唔中意cushion 面
我買嗰張係balance面,同埋我接受到
個人中意Aeron 多啲 但冇錢買
二手1980見過
唔知賣左未
尋日見清風街有張三千幾 但好舊 冇買到 唔知係咪有蟲 坐完咬到隻腳腫曬 所以都係儲錢買全新算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞