電腦椅有冇推介(5)

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
搞黎搞去未又係平得少少 壞左又要折件送返美國
都買得張咁嘅凳仲計較果少少錢
巴打知唔知邊度有得試?
如果船運就應該計埋運費,報關費等等都平過香港買2千蚊左右嘅.
如果空運。。隨時貴過係香港買....
我都同意,外國買保養好麻煩。雖然係香港Posh,佢都係幫你寄去MH整,但手續上簡單好多..
香港寄嘢去美國又要報關又盛,好麻煩.
依家限制多多 分分中寄都唔寄唔到 最後要官網訂個part 返黎 果到又一二三千,最後計返買貴左
yes 重點係你買水貨。你寄parts都要比來回運費...
今日天后清風街見有
全新23xx
CZ105S / CZ105

跟住我搵到九龍灣有19xx
岩岩訂左
Ching九龍灣邊間?
所有 HM 都無頭枕 (唔計副廠 Aeron 頭枕)
巴打今日行清風街見唔見leap2
去地獄道試埋irock 再去埋夜冷 可能680個張你都ok
cosm

我以前用集運運費只係980蚊,重56磅
記錯,54磅先啱,如果自取總共972蚊,40.5"x28"x28.5"應該係砌好畀你先寄,我個時只係28 x 28 x 24.5
巴打你去YouTube 會有好多可以參考
另外想講吓我剛係公司試過用腳踏,發覺效果幾好,
當然幾高幾斜要慢慢試

如果對腰support好注重,但唔需要headrest
可去試吓 allseating you too. 如果佢可加headrest 我一定買佢
張椅坐左3年 升降桿個連接位有d搖 一兩度左右 會唔會有危險
建議巴打睇下前幾個post啲爆菊相
睇完相信你會即刻換
張ERGOHUMAN坐左兩年 有個轆爛左我走去搵返買果度問佢話轆剩係保一年
最尾好唔情願咁幫襯左淘寶買 唔知要食幾多餐黃店先補償到自己個moral損失
你offlcelink買? 無理由唔保喎
ifco
個轆保一年?成張咁買架喎
間野咁都得 痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞