笑撚死,成班本土派Condom仔玩初選

341 回覆
509 Like 167 Dislike
本土派嘅論述的確宣傳較少,而且係激進至溫和本土之間論述差異都好大,好多人都跟得唔貼係正常,唔洗怪責自己,本土派都需要檢討。

至於點解要投本土派,最基本嘅消極理由就係其他派別都係廢嘅,但係本土派一般都係堅定抗爭為賣點,而且會有實績做到。最基本嘅積極理由就係,無論其他派別爭取幾多,目標都唔係主權,即係香港最終都唔係由香港人話事。但係主權作為目標相信所有本土派都唔會否認,只係個主權揸得有幾實同埋點樣爭取返黎嘅差異,如果你想香港係由香港人話事就投本土派
長期置頂,聽日一百萬人投本土
投本土
認同,推
真 巴打我撐你
明明我知咗都仲要再睇?日睇夜睇
當人係你隻狗咩 日日推推推 一係叫人開post洗版

我地自己用方法去做 用自己方法俾身邊嘅人知有咩問題
連登主流嘅人根本知發生緊咩事 點解一定要跟啲軍事個諗法做嘢 一定要有數字 一定要畫面靚?

事實係個投票根本未完 早投遲投影響有幾大?
未完就屌咗先 一係標題黨 戇撚鳩
同意你講泛民口裡抗爭,但仲講緊要一國兩制。

我理解你意思係咪:
本土追求_ _ (敏感)
泛民就嘴巴抗爭

所以想真港人話事就要本土
全世界都係咁,美國歐洲都係,年輕人日日怨,上街示威就叻,結果選舉做晒口投族唔投,最後比廢老保守果班長期統治住大選
如果本土派初選大敗
我希望你都唔好太失望

事實上泛民的金錢同動員力比本土更有優勢
到時又玩過含淚投票
當無玩初選既本土支持者
立法會個陣照投本土派
班初選大台撚又會屌晒鬼

分化加劇 成件事好撚岸鳩

出黎投本土呀
排隊見人數輸比中老年人好多
邊有得咁比...
香港根本無民主
我夠想投票投林鄭
得咩
其實有無諗過點解無人睇除左係標題之外
明明講好咗輸咗初選唔參選
無參加初選唔會投
本土派開始想為不承認初選結果鋪路?
古撚怪怪個post日吊夜吊
唔係全部都追求同一樣野,都有好多想像嘅
不過對我黎講可以話係
叫人出黎投就係減低呢個可能局面嘅可能性
呢個正正係我唔玩初選既原因
咁樣都要被初選騎劫
好噁心呀
我會寧願未完就出黎得罪你多過完左之後後悔都冇用
點解本土“一定”要贏
如果民意唔係果邊,點解唔認命
投之前果班啦
爭取到咩?
你叫緊光復香港又係本土
拎本2013年香港民族論咩有
push你上熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞