20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Review application 之後 overview 個到

係咪即係呢度?
唔係 要禁完review application 後
想問等左幾耐先轉
我interview已經in咗,就係佢話我申請仍在考慮中
想問cityu upload左transcript大概幾多日先轉condition met?
好似都幾睇department
我自己就兩日
thx想問知唔知幾時reg day? 係咪等佢聯絡你?
同埋係咪upload係supporting doc就得?好多問題sorry
呢個我都唔知
有無其他Ching 可以解答下
Transcript meet offer係up 去supporting doc, 我仲專登改咗個名加返(claim offer)咁樣
我見佢file name 好似無requirement先咁做
thx
花2年時間搵到興趣,都唔係叫一無所獲,btw 樹仁社工你仲可以報咩,唔係過哂deadline?
我都想問 condition met完之後 仲有啲咩要做
電話睇冇左edit制
但用電腦睇仲係到
有無人兩星期前先IN cu community health嫁?
好似29/6
我試過city報early round之後直收offer
我朋友報同一科gpa仲要高過我報main round反而要interview
夠做啦
Ching 你3.4 咩background? 3322? 考齊ielts? 想知3.36仲要等幾耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞