20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
Hkcc
想問下其實cu睇唔睇重reference letter
Ageing 收咁高嫁咩
你係咪first choice?
我見其他人second 都派左俾佢
Second個啲gpa幾多 會唔會放
但cg 得3.16都唔知有咩offer可以俾到我
Ps:報咗SOCSCI/BBA
Ageing 都reg 完day了
即係唔會有人再放?
想請教下payment record係咪留位費個record ?
第一個sem嘅剩餘學費都要
Thx Bro
同問 有冇人收到電話
放心 lingu ielts 有6/dse eng有3就有offer
我整係up依個 唔轉就打去同佢講 我講完即刻轉左
想問下正常嚟講City Finance 定Marketing 出路會好d? 求各位師兄師姐比下意見🙏
Thanks Ching 但想問下如果個lecturer無confirm invitation email反而直接寄左個recommendation form 會唔會有影響
打左去問 反而staff話轉頭覆我 去到依家都仲未覆我
因為個system咪有個位寫住submission status
我個lecturer寄左但反而個status仲顯示住new
Interview就多數有,同埋cgpa 只係派interview嘅門檻,派offer就主要睇interview嘅表現,姐係3.7但in得好都會有offer,相反爆4但in到屎咁就唔會有offer (by lecturer)
我想問下今年有無人中文得2
但今年因為疫情考唔到igcse
但入到poly
Poly唔睇中文掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞