20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
大約一個星期左右
Thx~~有冇再講幾時要再返去搞入學手續?
佢好似話8月中會再send email 講reg day詳情
Update左gpa未?
同下有冇打錯
冇就再等下
等埋呢個星期都冇 下星期一打去admission問 or 你可以聽日打去問
btw Ching你係咩科
Thx ~~Ching 8月到時見
Cs
仲係under review點搞
拜offer god
好,感謝
我都係睇之前啲post佢地講係
application overview個頁嘅
programme choice 隔嚟
首先你sign in 然後入到去㩒屋仔隔離個制
佢會彈review application 同埋
review survey
㩒review survey先
然後入到去都係㩒屋仔隔離個制
佢就會show application overview
上星期三睇仲有
但直到尋日先揾翻個application overview
入到去睇programme choice隔離無左edit
我想問下你仲有無edit制?
因為我真心驚佢收曬人就無左edit制
btw ching你係米都等緊nursing?
唔該晒你呀巴打 一直以為係login完個頁個programme choice 到添
祝你今晚有offer
ching你edit制仲係度?
嗯嗯
唔緊要la 有edit制仲有希望
我可能都係俾人直接淘汰出局
之前睇post講都有人係咁
可能係因為我上星期想俾自己死心
打左去hotline度問佢地收哂人未
然後人地嫌我煩直接處決左我
加油啊 ching
想問各位,如果我有咗其他offer,唔想要ust嘅offer,而且ust都要我考IELTS6.0我冇考到,deadline係7月10號,咁我係唔係唔洗理佢直接比佢fail condition,可以攞返5000蚊?
好多間既英文course都可以replace,建議你睇清楚
頭先ust仲打電話過黎叫我考
ching有何指教
UST交完final transcript轉做
Offer accepted, condition(s) met, documents partially received
是唔是正常,定真係有野未交(id card, personal statement, dse , sub-degree transcript都交晒 係得高中成績表冇交,畢業證書學校未派)
detail入面都出左Offer Confirmation 比我,係咪唔洗理
lm
唔係間間都冇得退錢架咩
我都唔知 搭單問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞