20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
+1想知
Yes
apply左year 3
有fd 3.47 同埋 3.65 已有offer ..
請問ching 3.47 果位係ielts 6.5?
有無ching有city mkt消息?
3.65 個個ielts 6.5 3.47個個就7.5ielts(好似)...
我13/3 in完 14/3去考
28/3就 upload咗張transcript
但一直到依家都係keep住under review
通脹晒應該要3.7
想問下有冇人有BU PRA PR/ AD消息???
上面好似有師兄話email無人覆
唯有希望派n手飯俾小弟啦
唔該晒ching你先
有冇人知bu translation有冇出過offer..
我太空冇得pf
啲staff仲打幾個電話追我交course relevance evaluation form但最後唔出offer比我
唔洗驚可能因為我reject咗mkt offer所以先咁
poly到而家都未有interview係咪可以收得皮?
我都係咁慢㗎
有可能直派offer,等等啦
唔洗咁早 10/11月先都未遲... 你喺個system加左名之後個referee收到要填嘅野 佢會自己upload唔關你事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞