20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
oic 師兄讀cc定cccu
士但啦真假都唔重要
反正都轉4.3了
其實攞A+好少人
反而有A-保住gpa都易好多
Ching gpa幾多?
大把科唔派a+
想知edu u accept 左offer ,但係condition offer黎,我Upload 左張transcript 上去,係咪會轉Status 嫁,因為up左一個月都未轉
我讀space Hd aviation sem 4 cgpa 3.13 係咪冇機入poly 嗰兩科
我 sem 1,2,3 cgpa 好撚低 (要打工幫補家計)今個sem 爆到上3多啲啲
我都報咗edu bu 文科year 1 entry 但冇消息
係咪冇機入番ugc 自資大 要洗多好多錢
宜家得 恒大 supply chain offer 有冇ching知好唔好讀
想死
應該無乜機,最忌parttime拍拖識朋友
高cgpa三大interview衰咗隨時得翻poly揀
科大仲係話我waitlist緊唔係under review
係咪到8月仲有機
巴打等緊ust ee?
Btw我前兩日放咗個ee offer出嚟
想問下hku中文/中文教育cgpa大概要幾多先入到
cc
Ching, 想問下你係咪phone in?毒撚準備in 但好淆介唔介意留個tg傾下計
算係普通傾計, 但佢問你乜野係marketing記住答 : market係人, 因為每人都有唔同需要
CCCU係咪想下年先派畢業證明?慢到呢
中文即喺ba,今年Conditional offer要3.75以上
中文教育around 3.6,3.7就穩陣
不過中文教育唔同中文,
一定有interview先有機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞