20/21 NON-JUPAS 專區 (37) N手飯即將降臨 爆咗1001又唔開新POST

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
唔係,親生仔都做唔到
咁奇怪 我cgpa 3.7頭 eng3 報嗰陣未有ielts
5月收咗offer
Ching知唔知大概幾耐
含大出名貴
唔係有3萬資助
33222/ programme related to your HD/asso programme
3萬完都貴
有無人放poly ageing
問題係 你根本為讀而讀 商科去讀商科啦 一陣in你你答唔出點解要較
global studies剩返year 1 entry (好似) 2+4你又制唔制先
一陣又話想讀ba philo個d
你個gpa實有ust bm interview 人地叫你prep好interview
你又去諗其他學系 專一少少比個目標自己好過啦
三大又唔係city 睇重first choice 揀完一科做target
老實依到個個都緊張non ju有無offer 但唔會係咁轉目標咁解囉
4.5比較著數係真既
想知city im收成點 今年好似收好高
3.6收到bu acct offer 不過我year 1
你意思係你y1 tran 過去定報y1 entry
yr 1 entry 本身今年asso year 1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞