消息啱啱出, 唔講以後班人已經即日移民咗去英國

201 回覆
243 Like 44 Dislike
算啦同佢哋玩真係鳩曬氣
郁啲淨係識話人AA
咪睇下佢哋幾時去英國 貼下生活照出黎囉
成日叫人貼,你唔貼先?不如你證明下我點樣係AA,純粹你個人想法?比啲證據黎啦,讀多幾年書先啦廢閪,資產剩係得樓?叫你介紹優質資產就話人AA我等緊你指導我買咩股票貴金屬呀柒頭

我係AA死全家
係啊,咁掉返轉
你地自己講得出唔係,咪得囉
講多幾次,不斷咁講,要投入角色,急住澄清

篤你地出嚟,就係廢淡,就係小朋友

============================

我講得出唔係你係咪認契弟先

============================

我明啦。我其實唔使你證明,我話你自己講得出口,講到自己都信,話自己唔係lor,咪得囉,呃人前先要呃自己。

原來你以為我叫你貼嘢,Okay,言語誤會
我自膠
佢話你係AA就係AA 唔使證據
佢話自己係黃就係黃 除非你證明到佢係藍
高手
我話如果你係aa 咪畀啲生意你做囉
你唔係嘅,就過主啦

公字都贏

惡過共產黨
條柒頭唔岩聽就話人AA/PR/打手 真係痴撚線 非黑即白

我都可以話佢移民公司PR/打手 關景雄移民顧問
連登廢淡惡過國安法
你咪話囉,似你地咁大反應咩
等緊你開班教人買入優質資產,比幾個number黎睇睇買咩股好,買黃金定銀,買邊隻債券好呀
岩啊,唔大反應但秒回
秒回到咪盡量秒
同你地吹水咁好玩
移民顧問剩係做英國?全港人都有BNO?唔怪得得十萬credit limit 做淡淡
後生一向去私家多,除非係有公屋居屋班贏家
我有屌人唔買樓

你講緊你上面個老襟屌人買樓就係AA/PR/打手
原來唱衰香港先叫黃
新定義?
淡淡作故仔做老屈保安你又信呀?
25K都兩年前了,你要移民月入唔會少過25k呀?

咁你有冇樓呀?有幾多cash移民呀?比你自辯下,淡淡唔係咁廢
10萬又真係唔夠食㗎啦地獄 人哋全部億億聲咁燒落去
你唔好話,BNO 5+1年懶人package,咩包搵工搵屋生活一條龍套餐,我相信好快有人出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞