消息啱啱出, 唔講以後班人已經即日移民咗去英國

201 回覆
243 Like 44 Dislike
做其他嘢先
留名睇黃嘅證據 最好係捐錢或者去撐手足嘅證據
唔好求其比張口號圖我就扮黃 唔好縮沙
恕我無知

糧單關你係咪aa/打手/PR乜事?
屈埋做Part time AA/打手?咁呢個真係你玩哂喎
咁我認輸算啦 依家我想睇下你有幾黃多啲
貼完我認返你做契爺無乜所謂
快啲貼證明啦,又要講自貼,又唔郁
我話貼你又唔認同咁我直接認輸啦
但你講到自己咁黃 不如你又證明下啦 死藍絲
公就我贏,字就你輸,巴打貼咩都無用,佢總會有位入你,一陣話你現金出糧PR/AA/打手
佢地從來都唔係黃,亦都唔係扮,係真藍屍
果然係藍屍作風
嗌完自貼又要縮

你好想知我黃定藍咩?不如你證明返我有幾藍,確鑿嘅,我少少地,畀10皮嘢你唔夠再加碼。

你嘅嘢,我就唔想知啦,但見你話自貼,咪坐定定睇下囉,反正都係死藍屍一隻
岩呀 所以我認輸我係AA我係PR
但依家想佢證明係黃 我好肯定佢係啲諗住過英國呃福利嘅藍絲
你都未貼,點認同啊,阿契爺
屌 你咪又係縮
照你咁講法 不如你黎證明我係AA/打手啦
就算你唔係藍絲 你都係freerider偽黃嘅垃圾
總之好友就係AA/PR/打手,我都想搵間PR公司出糧比我做打手,但有公司開黎叫人唔好移民

定係移民公司先會出打手叫人移民
一路都無人叫你貼
係你自己話貼,跟住問人地好唔好

我咪話好囉,咁你就貼啦
點知又縮,要人地一齊貼
真係人一藍,腦便殘,笑死我
唉,係我衰,早知唔反問你

依家連糧單都無得睇,好唔開心啊

下次唔敢貼就咪主動offer啦阻人興致
我依家叫定你契哥啊,你快啲貼糧單啦好無
我都想睇下成日口講移民嘅淡淡月入幾多,有幾多資產
過到去係咪執葉
買咗樓, 可以使你由黃變藍
人地有優質資產,唔同「我地」得劣質資產,好想學下野有咩優質資產可以介紹
咁你有冇樓? 住公屋定租私樓定痴老母住?
有幾多cash去移民呀?睇過
我話貼 你自己麻撚煩話證明唔到
你又唔敢deal
咁貼黎托柒
Deal乜嘢?

由頭到尾得你自己話要貼,叫我認契弟
好啊,糧單呢契哥
咁咪即係縮沙囉 廢柴
你係咪𠴱個咩25k保安
跟著咩痴老母住劏房𠴱個

真定假㗎?如果屬實,點解你啲嘢會係連登公開左?所以想個個都陪你寫自傳?好啦咁

我其實叫花生忌廉檳啊,老細係嘉頓啊,平時住係7仔OK或者百佳惠康㗎,一個好平㗎咋,你實買得起,得閒幫襯下
多謝你講到咁明
Hi 廢柴
都話你係aa嘅,貼張卡片出嚟,大家tg傾下
淡淡真係鐘意幻想同幫自己打飛機
自己縮沙唔敢deal又多多藉口
明明自己叫人證明先 都可以吹到話係我話要貼先
好啦你話要證明 我陪你玩又話證明唔到
都唔知你班人做乜鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞