消息啱啱出, 唔講以後班人已經即日移民咗去英國

201 回覆
243 Like 44 Dislike
d藍絲都走啦
好老實講基本上睇到你話托市已經唔使睇
好心你班淡淡唔好on99成日以為唔睇淡就一定係AA一定係打手先得㗎被害妄想症發作?
人哋同你認真討厭就淨係識屈人AA 比啲質素黎先啦
我就留名下呢度班淡淡點樣接濟手足
班藍絲淡淡真係好撚仆街
第一時間即刻走 然後話去到接濟手足
講出黎自己有冇笑
你地夠成日以為睇淡係一定無樓又無錢啦
大家認真討論,又話我唔畀面
見到佢哋唔肯面對現實真係得啖笑
成日話連登多AA多打手
屌真係笑撚到無氣 得個up字又無證據
連登出名多廢淡又小朋友 如果我係AA/ PR我都唔會出錢係度做打手啦要搵食去香討BK唔好?
不過佢哋唔夠講就唯有屈人哋係AA諗住「加強」自己嘅說服力咁解囉
班淡淡咪藍絲囉
你呢幾日幾時見到成班業主高調話要走?無喎
全部要走都係出名果班淡淡
仲話要借盡錢走個唔還 呃盡人哋啲福利
所以話淡淡去去都邊都係loser真係無錯
維穩藍屍
今時今日學人扮黃

接受唔到攬炒,依家係度分化
真係好噁心
係啊,咁掉返轉
你地自己講得出唔係,咪得囉
講多幾次,不斷咁講,要投入角色,急住澄清

篤你地出嚟,就係廢淡,就係小朋友
又你地你地,都費事同條傻仔再傾,無數據支持,又唔做research,一味9吹,合理化自己
琴日聽到身邊既藍絲講 "D人移民好呀, 少左D人, 買樓平D呀!"
正確同我傾無用㗎
快啲去跪求班BNO剛需,𠴱班父幹

火速入市港樓,移民前都要整返間
走開啦死藍絲掉低手足走 唔知邊個扮黃
我講得出唔係你係咪認契弟先
唔肯接受出面大把人唔似佢哋一樣睇淡
所以睇好嘅一定係打手AA
藍屍厚顏無恥
日日上網維穩,分化,扮黃

大把人望住你地啦
公屋冇
急症未睇過 答你唔到
保險冇
生果金冇
綜援冇

香港有咩福利
除左派雞水咁多嘅8000 10000
我都想睇下打手自貼會有咩standard
介紹下會講啲乜呢?

有人自貼,我認契弟又點話,笑少你一個
我當然okay

最好貼埋你有幾黃。你唔係藍屍,我認你做契爺都得
但係人地借到100幾十個,加埋儲蓄淨係洗都夠10年用個啲仲要返香港玩
得我貼邊好玩呀我貼糧單 你貼你唔係偽黃嘅證明 deal?
有得你join NHS已經cover 咗你係香港大部分你會用福利
我證明我唔係打手就夠
但你講到自己咁撚黃 快啲比啲證據黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞