拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
同性戀平權個出法點係基於自由戀愛,自己選擇,呢個邏輯底下係咪兒童就要注定比人當唔識諗,會比人呃?你用年紀去定型人既行為仲叫唔叫自由?

60歲呀伯同10歲細路女點解唔可以真心相愛?你話10歲就唔識諗?咁之前啲狗話12歲唔做得學生記者係咪正確?「但戀童並非絕自由戀愛」你呢句野又基於咩理據呀?

同性戀平權會誘發其他黐線嘢呢句野有咩問題?如果用自由戀愛作理據,咁戀童點解係罪?同性戀又可以無罪?有人出黎爭取老人兒童相戀平權你又點睇?

其實有無諗過有前設既係你?同性戀議題係基於個人選擇,基於自由而出黎,咁係咪所有野都可以用呢個理據去爭取?會唔會變質?呢個先係岩岩位巴打想講既野
左膠真係痴晒線

我係拜登人啊 Hi
Diu, 無理論成唔成年人都會有壞人架啦,同落街比車撞有咩分別,講真現行法律一定係保護兒童,執法上一定係成年人有罪
咩數據,求 source
唉屌,追post 啦hihi, 我個point 係有1就會有2,平權得第一樣就自然會平第二樣野
我發現你都仲係睇唔明人地寫咩
一味淨係識屈佢
戀屍人獸更加唔使講啦 得條友話佢同條屍/隻動物兩情相悅 好多時都係夾硬嚟嘅 咁緊係唔許可啦
Thx
Different level 係咁
@AgentCC
既然個世界係咁,咁都唔洗爭取同性戀平權啦,基本上仲有好多人用緊一男一女先可以相愛既思想

唉 你明唔明你地講野幾矛盾呀
所以如果你覺得同性平權、孌童平權係同一層次,
要問下自己係咪反對社會目前「兒童未有完全成熟嘅心智」呢個共識,
即係未成年不准投票、賭博、發生性行為等等,
又或者你覺得條線要劃到去邊,你先開始接受唔到。
AgentCC 終於有機會平反,可以還佢一個清白
應該係關聯字打錯啦
我諗當所有萬物都平權果陣,就係完美既共產國度
左膠又搬龍門
就算你話孌童無問題
但啲gif啲女仔好明顯唔願意啦
係咪連非禮都唔可以歧視啊?
左膠雙重標準到同藍絲一樣
因為拜登係直接非禮啲女童
對住鏡頭啲女係咁縮佢都照隊埋去
弗洛依德的確係話同性戀係心理疾病的前奏LOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞