拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
係民主黨就ok啦
俾佢做佐總統 搞衰11合法化就好笑
孫中山又可以出黎
基本上啲華爾街大粒 企業高層 都比中共招呼過 可能係玩啲性變態嘢 換器官 等等 揸晒痛腳
國父
又搵戀童黎比較
最大分別係因為同性戀係兩個成年人有獨立成熟既思想
而兒童未成熟未有囉
咁都有得比較
英國以前係香港都玩呢招
咁你已經一早介定咗同性戀, 戀童就係黐線嘢
咁有咩好討論呢??

如果精神病學者證實到戀童係一個精神病
咁咪有問題囉
但你唔好忘記精神病心理疾病嘅定義成日都會隨學術研究, 臨床研究去更改

但係若果唔係
咁點解要剝奪佢去鍾意細路仔/女嘅權利

只不過佢鍾意嘅對像未能夠心智成熟去明白咩叫愛
因為社會要保障兒童權益先至唔認同paedo

當然個細路仔/女
係真係夠心智夠成熟去表達愛意
而又欣然接受嘅
咁佢地相愛又有乜問題?

但呢個情況太稀有

解決方法可能只有科技尋找替代品
針對戀童人慾望
例如 兒童機械人等
好心左膠咪撚咁痴線啦
屌你老味遲下係咪獸父合法化
兒童都有性取向自主權
FBI?
十一哥:
自由戀愛係基於雙方認同
呢種權利喺目前嚟講
人類同性戀, 或近親嘅自由戀愛
係可以得到認知

但你話人獸, 戀童
基於我地未能掌握兒童同動物心理狀況
所以未能廣泛接受
香港個搞細路club 好似仲喺度, 好多鬼佬
FBI應該永遠唔會查Biden
低齡戀 勁
我睇撚得明喎 屌你
佢係用同性戀去發大嚟講已經有問題

同性戀可以體現到自由戀愛

但戀童並非絕自由戀愛

兩樣野佢拉埋嚟講 根本冇得比
講得同性戀平權會誘發其他黐線嘢
咁佢已經有前設 冇嘢好講
都估撚到出依個point
兩個細路一齊拍拖會做出既後果會更癲既行為,但我地叫依啲叫初戀/puppy love, 後生係咁
一個成熟成年人同一個未成年未成熟既細路,就戀童,萬萬不可
Popo都係成年人啦,有幾成熟呀,林奠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞