拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
利申對同性冇comment
但係你個比喻離哂譜
法律要保障細路仔係因為細路仔係法律上介定為心智未成熟
細路仔仲未有能力判斷對方有冇惡意,例如搞大你個肚走人,又或者用裸照要脅你等等
仲有宜家講緊唔係差幾歲
18同16拍拖
拜登成77,個細路10歲都未夠
不嬲民主黨同班wall street高層 比人拎住呢d黑材料控制晒
YouTube Google Facebook 又會幫佢地洗白
基都可以做fuckboy嘅姐
咁leonardo dicaprio點計
只係中意25歲樓下
咁如果佢唔act out唔傷害人其實需唔需要當係病要醫
而家無性慾嗰d開始d人都唔會太覺得係病要醫
戀物屌死氣喉嗰d係咪都應該當係deviance但唔應該當係病
咁咪姐係你上面個point錯
因為straight/gay嗰d都會有呢種情況
所以against pedo個point只係得返保障小朋友/心智唔成熟個ground
有d人都可以覺得伴侶一老就無哂性趣
完全無興趣engage in any long term relationship
你點定義佢有定無得選擇
所以問你覺得點先叫有選擇
我到八十歲都只對十八廿二有性趣嘅
你有無得叫我選擇唔只對十八廿二有性趣
所以一定係generalization黎
同點解18歲以下唔飲得酒一樣
Legal同moral立場本身唔同
其實冇話合唔合理
60 70年代d政客上流人士都會偷偷搞gay party
同宜家偷偷搞細路party一樣
只不過宜家呢個社會未接受到戀童姐
11哥如果係美國政客隨時冇事添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞