拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
咁佢又咩質素呢?
將兩樣不可比擬嘅嘢
拎嚟做因果關係
講到平咗同性戀
就誘發其他喺佢心中所設定嘅「黐線」嘢

咁我咪畀返佢呢啲質素佢囉
尊重佢人獸孌童戀屍,但係因為無人可以確定係咪雙向嘅愛所以法律上唔比佢哋交配

同gay 佬一樣你唔搞9人就無人得閒理

同理異性戀嘅強姦犯一樣要有雙方同意先可以合意性交,如果唔係咪同搞細路嘅人無分別

不過搞細路又同搞弱智人士類似,搞無能力自我保護嘅人罪加一等
左膠真係禍國根源嚟, 無視細路女意願, 公開非禮細路女, 就講成係「戀愛」嚟幾時貢獻自己屋企個小朋友俾拜登「戀」下?
嘩,啲point 雙重標準到呢,

普世價值唔接受嘅,就話掌握唔到生理狀況然後真係有數據反映到對方係願意,又會話對方心智未成熟
今次支持左膠
我都想同小學妹妹拍拖
歐洲好似有d國家 依家set左十四歲
屌晒你班左膠,一時又話性剝削,一時又話性自主,成日都食自助餐

咁成年人又有幾成熟呀
大把廢佬到死嗰日都未用過個腦啦
不如整個test一日唔past一日唔俾拍拖結婚生仔啦
戀童其實真係無問題 不過平時啲case都係單向感情 啲𡃁妹跟本唔撚鐘意人
獸父係牽涉性侵犯, 性虐, 非法禁錮等
係唔接受 我地只會睇係性罪行
而非以近親性交作為控罪
但係雙方係有正常心理情況, 智力去認同佢地性愛嘅話

咁呢個只屬近親戀愛
有咩問題呢?
冇得咁講,如果要咁計,
當初賦予人類婚姻權利都係錯,
因為人一定會追求更深。

大眾社會開放但都會有底線,
去到一個大部分人都無法接受嘅程度,
就唔會繼續追求,
正如你都認同同性戀Ok、孌童唔Ok。

所以你擔心下啲左膠同變態佬點樣荼毒到社會接受搞細路好過
你講既係完全無錯,但有數據支持雙方係同意之下,又係咪普世價值接受既呢
You are Genius!
佢唔係想講個細路女好ENJOY下嘛
乜依家未成年人扑野合法啦咩
不過咁講啦 你覺得戀童無問題咪去爭取囉
同性戀都係咁爭取返黎
清潔定清楚,咁都打得錯不如你冷靜少少先
無錯呀,有啲意識一但成形,就會分黨分別,乜鳩野都爭取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞