拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
呀左膠大佬,你同我都係係鍵盤面前鳩up評論架炸,你唔撚係當正自己係世界頂尖既科學家/心理學家/革命家下話
你up乜春
係你自己話同性平權之後下一步就係戀童合法法
唔係我提出既
將我既言論同一個犯眾憎既人作類比係唔會令你既言論更有說服力
更何況無任何相似
哇 你做乜用連登仔技倆屈我做左膠
笑死呢頭先話完人咁快回力鏢
我只係指出你將同性平權同戀童拉埋一齊講係唔合理無證據無邏輯
咁係咪代表我係左膠支持戀童呀又?
痴線 上面位巴打講得好岩
唔只結婚 就黎上網都要考牌
之後戀童都加分
Last of us 2 差戀童垃圾驚
十一哥
咁點解比動物配種?
一樣唔掌握架喎
十一哥
諗起紅黃藍幼稚園搞細路真係好仆街
11哥
Ghislaine Maxwell 咁大件事竟然冇人提
嘩double standard到呢
咁左膠你地屌乜鳩日本啲二次元

呢班係戀童騎劫啫
點解你地可以就個偽命題討論咁耐

明明係原po鳩up一句話左膠唔好岐視pedo
咩證據都冇既都可以嘈咁耐
同埋外國人既lgbtp 個p係指pansexual
根本冇人鍾意pedophile
尋日睇cnn nbc
美國講到好大件事
上晒頭條
但香港無人理
Geoffrey Berman 之前一直都對Epstein 單嘢冇進展, 幾個星期前俾人炒. 宜家咁快就告Ghislaine Maxwell. 真係好巧合.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞