拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
而家d人d關係已經變得比以前唔同好多
有更鬆散嘅定義 更大自由度
所以見你上面講pedo嘅唔知自己鍾意嘅係乜(肉體/權力不對等)
其實都可以apply落好多人到
有d只追求肉體/攞刺激感/打破禁忌/試新體驗/某d社會象徵
甚至有d你問佢點解中意一樣野佢都未必答到你
情慾嗰d野可能真係有某d最minimum嘅條件已經可以當係’正常’
基本上唔傷害人唔太影響自己(太disturb到自己心理就有人會覺得似dsm入面嗰d)就得
美國所有野去到最後都有大法官把關
但隨住左膠越黎越多 過多一兩代之後
好大機會會推左個 極左左膠上去做總統
之後佢開始任命一d極左法官
到時美國的family value就好快玩完
最記得早幾年 加州有單案
係一個生理上男人 心理認為自己係女人
最後走左入女廁
而果單案 最後判左佢無罪
從呢單案見到 已經開始有部分左膠法官 係佢地司法體系內
咁廿幾歲但樣似細路嗰d佢地會唔會有反應
如果佢地係咁clear cut只鍾意法定年齡以下嘅咁似心理多d 鍾意犯禁忌嗰種感覺
Pedo係一定唔會有反應架咩
佢地唔係都可以有其他正常關係架咩
真定假呀
同時左膠又要限制韓國同埋日本有類似嘅創作
你都on9 同小朋友真咩愛?影響人哋一生呀
屌死氣喉師呢
定計落pan
巴膠幾時有得平權
呢種應該係+
屬於戀物
其實如果有月經的話,我又覺得好合理。
連上天都認為佢應該生仔。咁點解11-12歲唔可以比人屌﹖
人禽有別
移民去美國溝幻幻
Kink有咩
係咪bdsm roleplay 窒息性愛 findom 嗰d偏門野
定kink呢個category係包哂所有野
美國版十一哥
心寒。。
仲有個問題係如果有d perversion/fetish係因為童年受過trauma先大d機會有嘅
嗰d就更難當係普通preference/正常
但我唔知pedo戀物人獸戀c嗰d邊d係邊d唔係
Gay同trans嗰d而家主要覺得係天生
浸係真小人,擺明係playboy 玩女模,呢條拜登一臉道貌岸然但所作所為人渣不如
嘩連登真多基佬
就算spin到pedo
拜登抽水嗰陣d細路抗拒樣都spin唔到

呢間幼稚園

個男人

呢班人聚會都會著用人皮做嘅紅鞋
Morty
重點係個細佬d家長 完全無反應 仲笑笑口
見有d鬼佬話d父母拎自己d細佬黎trade自己的政治前途
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞