拜登疑似戀童 左膠:「請不要歧視低齡戀(Paedosexual)」

335 回覆
82 Like 397 Dislike
我係估支持者嘅理由,唔係我認同
唔好再歧視左膠佢地智將架
走開拉死基佬
一葉梨花壓海棠
其實又真係好多國家都合法
因為科學證明左唔係心理病囉
人地平權係講緊享受唔到結婚後既權益,同合唔合理有乜關係
你觀感好唔好同合唔合理有乜關係
由你up得出第一句就知如果真係有test你應該都pass唔到
睇呢個po留言就知道香港有幾落後
幾咁同中國接軌
成班人連法律上平權同道德觀念都未分得清
你可以唔接受人搞基
但無影響到其他人既情況下法律上應該要係平等
咁簡單都唔明
想問你地係咪支持共產黨迫害新疆
你地背後個concept其實差唔多
屌你唔講我都唔知自己有錯字
睇緊用voice typing都係自己睇一次先覆好啲

btw你都係只能夠假定成年人有成熟嘅思想
而實際上大把人都無
咁直系親屬結婚呢
有啲咁嘅嘢?
因為同性戀合法化左啦嘛,professor 如果出paper 關於推翻依方法既野,你睇下會唔會左膠搞?早排BLM先批鬥完一個講真話話黑人基因上令佢地智商低架,之後就比人收左皮,你估科學證明真係直出無河蟹既咩
Sorry 我係咁落後,做唔出支持戀童
Cls
個重點係啲女仔都唔想被佢摸係咁縮 痴撚線
理得你咩低齡咩戀童
正等於換做成年女性咁被人摸而佢又唔想係咁縮嘅
就係有問題嫁啦
相反男人咁被人摸佢又係縮又係唔想嘅
都係有問題嫁

見到佢不停摸真係好嘔心
又嫩又幼
正啊!
左膠:搞細路幾好
又緊又正 啲學生妹
唔係我假定架先生
係科學證明同法律定架
你唔滿意咪出份paper證明未成年人都有成熟健全思想
再提出修例囉
問我做乜
你支持亂倫咪搵一班人一齊提出修例平權囉
住得帝制國家太耐唔知民主社會點運作?
全部都係假定邏輯
我明白左膠係on9乞人憎
但唔該唔好見人支持乜就盲反
從來左唔係問題
膠先係
睇返一次個po
你既邏輯就係
A:左膠支持同性平權
B:左膠支持戀童
所以同性平權成功之後就會戀童合法化成功

喂呀中學畢業未呀
不斷大膽假設小心求證從來都係任何事既第一步,比意見/批評,從來都係兒登仔眼中既分化撚/搞事/盲反/五毛/呀sir/popo,
左膠唔係問題,唔肯多角度思考不思進取先係
其實拜登好右翼
你都識講小心求證啦
你依家係大膽假設完就算
一個證明到同性平權同戀童有關既證據都無
仲用一個狗屁不通既邏輯黎同人嘈
係我眼中你只不過係一隻右膠
極右思維又唔肯多角度思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞