[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

重玩左
比起第一次既9隻3星真係爭好遠

今次好好多有左上角個隻4星補就好夠用

點解個個post都見到你

重玩左

我都想問
想問下VERY HARD 係咪都係6個鐘回一張卷

入一入去卒仔普攻都打千幾
點打

點打

死住打

點打

死住打

往死裡打

重玩左

我都想問

咁樣組o唔okay

點打

死住打

往死裡打

主要係未整到60LV裝
整完應該會輕鬆好多

重玩左

我都想問

咁樣組o唔okay

打手唔夠力 不過玩住先

重玩左

我都想問

咁樣組o唔okay

打手唔夠力 不過玩住先

咁樣已經起碼打得到去廿幾章
有屬抗buff又有勁補
隻男拳有招+40%腕力打boss好勁
係差在無乜全體技
究竟可唔可以引隻boss仔出黎,之後極速跑入去開寶箱呢?
嘗試左幾次都唔得
究竟可唔可以引隻boss仔出黎,之後極速跑入去開寶箱呢?
嘗試左幾次都唔得

有啲得

抽第4次終於2隻4星
大家覺得開唔開局好 個弓手好似好弱
刀客就未用過

男人,不了

刀客固有技係AOE
然後有招暈人同單體2連斬輸出
係幾全面嘅4星打手
特別係招大技2連斬 打王chok combo正
如果剋屬 輸出可觀

刀客女來架喎

我都睇左好耐佢男定女 不過我第3抽又係個弓佬
即刻重開 刷一次一個鐘 諗住最後一次 一出機械人就del game

結果3抽全女 頭兩個4星 第3個學生妹3星但可升4
雖然無補但照衝算 刷一次一個鐘搞唔掂
想問下個加15%速係咪被動技?
我4個女仔都加速 加埋有45%
同埋有無方法無咁食電 就咁睇設定唔係好識較
玩一個鐘勁熱同用4成電

抽第4次終於2隻4星
刀客就未用過

男人,不了

刀客固有技係AOE
係幾全面嘅4星打手
如果剋屬 輸出可觀

刀客女來架喎

即刻重開 刷一次一個鐘 諗住最後一次 一出機械人就del game

玩一個鐘勁熱同用4成電

個招唔係被動 係 SUB 換出嚟個陣先有用
電方面就冇方法

抽第4次終於2隻4星
刀客就未用過

男人,不了

刀客固有技係AOE
係幾全面嘅4星打手
如果剋屬 輸出可觀

刀客女來架喎

玩一個鐘勁熱同用4成電

由後備轉上場嗰陣發動

抽第4次終於2隻4星
刀客就未用過

男人,不了

刀客固有技係AOE
係幾全面嘅4星打手
如果剋屬 輸出可觀

刀客女來架喎

玩一個鐘勁熱同用4成電

由後備轉上場嗰陣發動

原來係咁 以為一人一技
唔該哂巴打們解答
唔識日文好多疑惑

差少少
屌 抽極都係得d 三星補
書又唔出進唔到四星 卷又無
無補點撚玩
玩到想放棄

無4星補 頂多咪卡係25章BOSS
以依家個掉率 打到25章應該都夠進1隻
清支線清咗半日
冇乜動力打
清支線清咗半日

我剩返啲打100隻怪果堆 冇石抽野了
屌 抽極都係得d 三星補
書又唔出進唔到四星 卷又無
無補點撚玩
玩到想放棄

無4星補 頂多咪卡係25章BOSS
以依家個掉率 打到25章應該都夠進1隻

搞到我依家開始驚驚地 希望遲啲中
唔等十抽會唔會蝕底? 我又想快有新人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞