[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

有d似fgo呢隻
又係偽娘黎
岩岩抽左次10連 巴打覺得4星個啲有冇咩可以換 打第6章個隻青蛙都有啲吃力

點會唔夠打 買夠武器同裝備 一定夠

第6章都難打似技術問題多過組隊問題
有5*補打到26章都夠
正呀中左4星王女
平均練到32LV終於屌打死隻魔獸王

用BLUESTACK 玩唔到, 淨係可以左右行, 上下行,行唔到

有冇人用BLUESTACK係正常玩到?
岩岩抽左次10連 巴打覺得4星個啲有冇咩可以換 打第6章個隻青蛙都有啲吃力

不過我未上裝就真 諗住到下一個城再買 諗諗下到而家都未買 隻4星拳好似比較上冇咁好用

不過我抽左次十抽同1次單抽 感覺上單抽好啲 隻5星補單抽抽返黎 但十連個個好多機械人

但10連唔係有補底咩
雖然都係補隻4星

不過我未上裝就真 諗住到下一個城再買 諗諗下到而家都未買 隻4星拳好似比較上冇咁好用

不過我抽左次十抽同1次單抽 感覺上單抽好啲 隻5星補單抽抽返黎 但十連個個好多機械人

但10連唔係有補底咩
雖然都係補隻4星

歐洲人點抽都抽得好 理得你有冇補底

單補?
新手留名

單補?

用3隻全體角刷王城升到38等先打

單補?

係呀
又無5星角
唯有做農夫勤力D打怪升LV

單補?

係呀
又無5星角
唯有做農夫勤力D打怪升LV

好彩呢隻係單機驚又可以等級壓制,勤力D點都打得贏既
紅字既素材好難刷
想問下有無人用過鍛治店個鎚女,覺得點
頭10咁樣是咪歐咗
頭10咁樣是咪
有無人入唔到驚
想問下有無人用過鍛治店個鎚女,覺得點

ok既 有範圍技 同單體大技
我都用緊
頭10咁樣是咪

下面好掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞