[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
魔獸城有間房鎖左 點開
combo係睇技能樹一星嗰頁
下面嗰格有一樣個性就出到
魔獸城有間房鎖左 點開

已解決
呢隻game首抽真係難刷到喊
又長又難抽
不過係唔錯既
四星打手三隻,三星補兩隻
要幾多lv先過到12章王

唔駛特別練 唔好鳩打就過到
第一階段留力 唔駛補血就調隻補落sub回mp

我每回合都要補
唔係好快死.......
屌,中回復同小回復回既血量差百零血但用好一倍mp
好撚伏
屌,中回復同小回復回既血量差百零血但用好一倍mp
好撚伏

即刻搞到好多關都唔夠mp回血...好撚想重頭打過

我每回合都要補

好難唔練
打火山hard mode刷下裝先啦
我而家都打緊
刷套26lv裝再搵佢報仇

我每回合都要補

好難唔練
我而家都打緊

邊駛刷到咁高呀
你隊咩隊
新貼留名,岩岩放工

我每回合都要補

你有兩隻補咪輪流回,唔好用到mp盡先換人
打到咁上下就兩隻補擺晒上場keep住近滿血
善用被動技buff debuff
combo係睇技能樹一星嗰頁
下面嗰格有一樣個性就出到

係咪至少要三隻相同先有combo
少少技巧打HARD MODE 可以打剩一隻卒仔唔殺 就逃走
佢唔會計殺敵個數

可以係咁輪迴嚟補啲SUB HP & MP
佢唔會計殺敵個數

全體帶一招群攻,每次4隻都爆技(其中有全體大更佳),每次都一round清場,冇魔就同後面sub換,去到boss room先食野回血,我次次都咁打
屌 終章啲原石要一次過打晒? 岩岩打完粒水石 出去補個血又係返度
佢唔會計殺敵個數

全體帶一招群攻,每次4隻都爆技(其中有全體大更佳),每次都一round清場,冇魔就同後面sub換,去到boss room先食野回血,我次次都咁打

但係要打埋FEAR 就未必夠用

用埋呢招可以打FEAR 先之後就用卒嚟補血/P
屌 終章啲原石要一次過打晒? 岩岩打完粒水石 出去補個血又係返度

我上過PO講過
如果新手好早卡關嘅試下睇換人被動技砌隊
影響可以好大但係好易忽略

我上過PO講過

姐係要

我上過PO講過

姐係要

正確黎講應該係 打6原石到打王都要一次過 中途唔可以返城

我每回合都要補

好難唔練
我而家都打緊

邊駛刷到咁高呀
你隊咩隊

我睇錯以為講緊2段魔獸
無咩事我出番去刷火山先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞