[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
岩岩down左黎玩 啲石都幾難打返黎 想問係咪有5星就開得波?

第一抽一定係4星
建議刷到補師先開局
5星補LV50 12MP補700
隻機械人LV40 10MP補300點玩

比心機抽啦
打12章個大佬係咪無得用combo招大技?

個大佬OGRE好似就係把劍(OGRE BLADE), 所以無得用

就係主角自己把劍?
有冇巴打計過由一章打到六章要幾耐

打齊1000石

4個鐘

咁一日可以刷到一次十抽
唔錯

個大佬OGRE好似就係把劍(OGRE BLADE), 所以無得用

就係主角自己把劍?

係, 你要睇返啲故事
留明

打齊1000石

4個鐘

咁一日可以刷到一次十抽
唔錯

其實刷得咁辛苦十抽, 不如升多幾個LV應該都夠打既

好想要5星補呀!!!!

比心機抽啦

其實我有5星補

想問下王都右面既港町有一個quest係叫XX難破船, 呢個quest點做? 無任何提示

40抽見過2次咁大把

打齊1000石

4個鐘

咁一日可以刷到一次十抽
唔錯

好想要5星補呀!!!!

都幾難
我堆4星人
又冇補又冇巴打推薦班角色
連打升lv小怪都好容易殘血

就係主角自己把劍?

係, 你要睇返啲故事

估唔到 thanks 以為自己中bug
(明明平時仲可以用 combo )

打齊1000石

4個鐘

咁一日可以刷到一次十抽
唔錯

好想要5星補呀!!!!

都幾難
我堆4星人
又冇補又冇巴打推薦班角色
連打升lv小怪都好容易殘血

有個4星補但會補埋敵人
打一場時裂hard要成廿幾分鐘

40抽見過2次咁大把

都好呀,40抽一次都無見過
連4進5既都無
四星打手三隻,三星補兩隻
要幾多lv先過到12章王
想問下王都右面既港町有一個quest係叫XX難破船, 呢個quest點做? 無任何提示

隻船去咗未來

有冇巴打有武士刀男/蘿莉槍願意交換
四星打手三隻,三星補兩隻
要幾多lv先過到12章王

唔駛特別練 唔好鳩打就過到
第一階段留力 唔駛補血就調隻補落sub回mp

有冇巴打有武士刀男/蘿莉槍願意交換

真初始帳
頭幾日玩仲以為呢啲款嘅單機Game會少人課
點知睇返個課金榜咁多日都係排top20
頭幾日玩仲以為呢啲款嘅單機Game會少人課
點知睇返個課金榜咁多日都係排top20

個故事仲可以點繼續落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞