[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

有冇巴打有武士刀男/蘿莉槍願意交換

真初始帳

仲係第一條村,未來都仲未去
頭幾日玩仲以為呢啲款嘅單機Game會少人課
點知睇返個課金榜咁多日都係排top20

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc
星之塔大到
未見王房啲人已經殘血

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

佢再出的話4星max仲點打落去
4/16 22:06 - 22:10の緊急メンテナンスについて、誠に申し訳ございませんでした。 お詫びとして 「★4クラスチェンジへ必要となる記憶の書数の軽減」 を検討しております。 更新の際には改めてご連絡いたします。大変ご迷惑をおかけいたしました。

幾時減呀....男主滿lv留左20ap la...
想問下王都右面既港町有一個quest係叫XX難破船, 呢個quest點做? 無任何提示

隻船去咗未來

咁都得
想問下王都右面既港町有一個quest係叫XX難破船, 呢個quest點做? 無任何提示

隻船去咗未來

咁都得

你冇留意對話?對話係有俾提示

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

可能新DLC可以提升4星甚至出現6星

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

要出一定得
你唔見出時之峽間個到好大咩
講佢地去第二個次元 救第二個世界咪得

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

我都已經課咗3pack
話說有冇攻略網齊晒人物圖鑑,
想睇下除咗補師之外刷首抽點刷好

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

我都已經課咗3pack

2100蚊rich
天值個d係咪越多就會越高機率出書

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

我都已經課咗3pack

2100蚊rich

sor 我係話一次10連姐 3千幾yen
天值個d係咪越多就會越高機率出書

會多一個位攞野

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

要出一定得

問題係越後D關應該越高LVL
到時咪冇5星打唔到?

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

我都已經課咗3pack

巴打你係咪放棄左整第一頁
係巴哈爆機POST見到呢句
劇情真的不錯,才剛打完第24章,之前在玩就有想過貓倒底跟遊戲劇情有啥關係,原來這裡才破梗,而且早在第1章就埋好梗了

因為唔識日文
所以唔知同貓有咩關係
有冇巴打知

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

要出一定得

到時咪冇5星打唔到?

咁先引到人課金玩, 呢隻GAME睇落好似課金元素不多, 但其實中毒性幾強

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

我都已經課咗3pack

巴打你係咪放棄左整第一頁

我番緊工唔得閒整 sorry
剩係諗住俾下啲idea

個故事仲可以點繼續落去

出新作/dlc

要出一定得

到時咪冇5星打唔到?

咁先引到人課金玩, 呢隻GAME睇落好似課金元素不多, 但其實中毒性幾強

佢得閒出下啲event送下石但係又唔夠10抽
啲人就會自動課少少抽埋10抽
咁仲賺得多
笑死係巴哈有人話主角群都爆到機
真係好想睇佢表演
仲話3星進4星一個星期唔駛
書好易出咁話WOR
我打左幾日, 最底個行本書仲係0/30
[quote]

真初始帳

[quote]

真初始帳

做咩唔要正太 又可愛又打得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞