[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

卡左係時間回廊,隻boss會時震出之前boss大絕
又要打裝升lv

打完時間回廊都未抽到第一隻 5星/4.5星好絕望

解晒啲任務大把石抽啦

到時間回廊第三抽終於出到4.5星,奶呀

可以收埋隻女機械補
另外想問右下隻弓有冇用?

你有冇女弓?
如果冇其他buff就用住先,雖則坦白講唔推薦用佢 因為有唔小野可以代替佢招降物防

有女弓,不過男弓係風屬,我好少風屬角,想問下之後會唔會多地屬怪?我而家主要用緊既都係地同水,冇火同風

風屬除左對工業都市個王有用 對其他王都冇用
火屬反而可以克到月影同44lv 王
火山啲暴龍72lv 唔敢打
岩岩抽到第一隻補
點解我iOS轉地區 時間
都係無10石既
有冇巴分享
都係無10石既
有冇巴分享

IOS好似不嬲無
岩岩抽到第一隻補

呢隻緩補嚟 靠佢打boss死得
要用女機械人逗住 唔係實補唔切
都係無10石既
有冇巴分享

IOS好似不嬲無

你話過廣告??

我通常要等2日先見到一次
岩岩抽到第一隻補

Sosad 枉我仲開心左陣
首抽兩隻4星係打到時之塔先第3隻4星
岩岩抽到第一隻補

我就係佢補機
岩岩抽到第一隻補

我就係佢
得一隻5星先啱啱夠打VERY HARD MODE 火山
再上個啲係咪要3 5 星先夠打
岩岩抽到第一隻補

奶嚟講差啲姐 但係support好勁
佢啲buff同debuff好有用 又有火debuff夾自己火魔法
岩岩抽到第一隻補

佢啲buff同debuff好有用 又有火debuff夾自己火魔法

呢隻game d四星應該唔會話完全冇用既,用途同用法唔同
岩岩抽到第一隻補

呢隻game d四星應該唔會話完全冇用既,用途同用法唔同

咁主升佢先 岩岩打完時之塔再抽
好似幾型但3星
岩岩抽到第一隻補

我仲有兩隻女弓一齊開buff
如果中多隻4星就儲十抽
我想問下魔獸城主線要去邊 我開到第三層都睇唔到 係咪要係二樓打地圖怪?

大波隊

大波隊

正喎 我都係咁抽女
遊戲動力來源
我想問下魔獸城主線要去邊 我開到第三層都睇唔到 係咪要係二樓打地圖怪?

有樓梯就上就岩

大波隊

正喎 我都係咁抽女
遊戲動力來源

想要學生妹

妹妹本書打火山出
岩岩抽到第一隻補

我仲有兩隻女弓一齊開buff
如果中多隻4星就儲十抽

我都有呢隻
招火魔法好大力
時之塔點開2,4,7,9個傳點?
首抽係刷單抽定十連
首抽係刷單抽定十連

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞