[An/I] 另一個伊甸 跨越時空的貓 (2) 隻game好正

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

頭20抽係呢d 應該升邊幾隻同點組?

有4星升4星
大家係咪早就雪左男主角
打時空點打,次次打到最後收皮,隻補想補下mp都無咩機會,會比佢變其他王之後秒我咁制,最後仲要比佢打9999將我既存在消除
大家係咪早就雪左男主角

打時空點打,次次打到最後收皮,隻補想補下mp都無咩機會,會比佢變其他王之後秒我咁制,最後仲要比佢打9999將我既存在消除

屬性防禦

最尾用combo
仲未爆到機呀
打水晶個到 要一次過打 唔比離開?

即係要打埋隻王 先走得? 如果唔係就好難打?
近日中にVer1.0.3を公開予定です。
・アナザーダンジョン中にゲーム終了し復帰した際、ダンジョンの途中から再開するよう変更
・アナザーダンジョン中での「記憶の書」ドロップ数を増加
難易度ベリーハードでのクリア報酬の必要天冥値を軽減
・各種不具合修正等

by 官方Twitter @rpg_AE

主要睇呢2樣改成點
依家我打very hard 真係純為整武器同升LV

得罪講句如果我天冥值夠高都唔撚貪你嗰啲垃圾書啦 都唔明點解打書要同個數值有關係
你話高數值會打到神裝我條氣都鋸得落

都唔明邊個天才諗出黎
我用隊廢啲嘅隊打反而拎少左報酬
根本就係想迫人課金

公道啲講咁無課嘅得著一定少過有課嘅
但都唔好連進化都冇機會啊
照顧下我呢啲有課嘅黑仔王都好
而家課完都打唔贏主線
灰到仆街

爆晒水晶 隻王同垃圾冇分別

個地圖好長好難挨。。。

個地圖好長好難挨。。。

到王門口 諗住回城補下血先 早知慢慢回補返啦

差3本升到大波女拳
妹妹果本書唔知打咩先跌

個地圖好長好難挨。。。

以為爆晒水晶就返得城 今次真係on99

個地圖好長好難挨。。。

I know that feel

差3本升到大波女拳
妹妹果本書唔知打咩先跌

一本都冇啊

差3本升到大波女拳
妹妹果本書唔知打咩先跌

一本都冇啊

你仲係未有

你打邊版

差3本升到大波女拳
妹妹果本書唔知打咩先跌

一本都冇啊

你仲係未有

你打邊版

hard mode破晒啦
一本都冇

差3本升到大波女拳
妹妹果本書唔知打咩先跌

一本都冇啊

你仲係未有

你打邊版

hard mode破晒啦
一本都冇

very hard 重少
為咗開圖鑑攞石
用咗成60萬
為咗開圖鑑攞石
用咗成60萬

我重差95石先可以10抽
為咗開圖鑑攞石
用咗成60萬

我重差95石先可以10抽

等5日

個地圖好長好難挨。。。

無動力再打啦

個地圖好長好難挨。。。

無動力再打啦

55 4星女刀俾D小怪秒左2次...一下爆擊2600
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞