LIHKG 箍牙集中討論區26

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
咩野專科可以around 40k, 可唔可以講個名出黎
以家有冇d專科係五萬內?
我都好似差唔多 診金比淨5000
就箍完 準備拆
下排正面4隻牙高低不一
醫生話要整齊就要磨?
好似好伏
覆診完冇feel 又話一兩日食唔到野既
高低差成點先
巴打quote錯人?
啱啱箍完牙,今日拆箍
番到屋企先發現下排牙向入面斜
咁樣正唔正常?好驚又要再箍過
應該係, 因為我見到你地講專科37K, 4年前同以家一樣價錢
我個係50k
我搵緊專科想係50K內, 可唔可以講我知你果個醫生叫咩名?
追故模式
有無巴絲打下顎係一邊長過另一邊
例如右邊長過左邊,搞到歪臉同大細臉
同問
好波
代女友提大家箍牙唔好去康霖牙科。

1. 啱啱開始盛行隱適美嗰時,已經用網絡打手去sell呢度箍牙好,朋友介紹即場9折,宣傳手法已經係有問題,所有人佢哋都建議箍隱適美,而傳統牙箍同隱式美佢哋開嘅價竟然係一樣,目的就係想人揀隱適美,咁佢哋就唔使自己咁辛苦去傳統牙箍客,密密接客印牙套就可以賺多啲錢。

2. 見過林x怡醫生幾面就無啦啦將我女友轉咗睇另一個新加入嘅牙醫,明明佢嘅主診醫生係林醫生,當時佢係喺林x怡自己仲係一人診所就開始箍,唔存在有啲打手話一早講好咗林只係顧問角色呢樣嘢!

3. 初初上到去都係用傳銷手法帶人入房仔吹奏一輪,要你即時決定,俾咗錢之後態度就差哂,過往上去等覆診要坐成一兩粒鐘,入到去就只係睇你一兩分鐘,因為佢哋啲姑娘又係應該有私佣分,其實係sales黎,所以sell得好落力,結果就係亂接太多新客,完全冇諗過要照顧好新舊客人,咩都搞唔好就走去擴張!

4. 箍衰哂排牙,2016年林靜怡俾人告佢疏忽要索償,最後都應該要賠錢俾人,苦主唔止我女友同告佢嗰個,女友仲有識其他人都係之前上網見好評去試,中哂伏,宜家網上開始多人去提出呢間嘢有問題,有需要可以喺網上搜尋多啲關於呢間嘢嘅黑歷史。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞