IT討論區(86) 你地班狗同我入黎大大聲答我!!!!!返工係為左啲乜!!!!!

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔係講笑
玩啲小眾嘢google真係可以冇嘢出
原本24000

我本身apply ap only 唔知點解變左sap
有乜出奇我公司個AP都唔識用git
放上share drive叫個SAP幫佢上git
咁我改做假Jellel算
用grep用得多 想search abelian group唔小心search左abelian grep
你個名比人抄左 所以resign
同pccw同一個老細

佢地最近請人做cobol, 好想去
啱啱send封email話有offer 叫佢取消個interview了

contract都壓尻我價 低撚過perm 仲要成日ot 不了

原來係咁
放上share drive 都好過放落手指啦....
屌 我公司個濕鳩wordpress web上一手搵出面啲人搞
然後佢地裝左Elementor落去做customization
一改少少嘢就叫你upgrade 去pro version
之前番過PERM
D野有D舊 .net stream 佢地行VB
不過保險公司都係咁上下

人工OK 多AL
番工見D人比較彈性番10-7咁上下啦
事實上我大部分basic knowledge都係vendor做時學番黎

但當時果間又唔算好多OT 但係要同時HANDLE好多野
我下面條友一開始乜都叫我教
我淨係叫佢Google
at least我見你put in reasonable effort我先會教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞