香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
一個折咗2000頭一個就1000尾 不過都係冇海景
$800佢老味 食物質素係茶記咁

不過又咁。食飯果到氣氛幾好。有啲懷舊情懷...
有live band(不過唔好聽!有個阿伯尹光咁嘅唱腔)

房入面又算新喎。洗手間都乾淨 無污邊
多謝巴打一於去試試佢
有冇邊間有海景, 又有晚餐buffet
諗住下個月同女朋友去住返晚, 畢值$2500內
萬麗海景 Kerry hotel grandhyatt
Klook east hotel

再搵下1200蚊內 兩人dinner buffet
北角間海匯好唔好?
Hyatt Centric 會啱你budget 不過太多人

海景嘅話可以睇下sheraton /TST Hyatt regency
Hotel Vic 改咗名做Hyatt Centric
唔怕多人就okay
Grand Hyatt啦,有個escape24可以住足24小時,有得揀dinner buffet,同你畢直差唔多
Rosewood 有無人試過?

佢有個叫Victoria Dockside Essential Staycation住宿餐飲優惠

包括呢個
「於The Butterfly Room或Tea Conservatory享用晚市套餐 (兩位) *每次入住享用一次」

但research 過,只係知個the butterfly 有tea 食但竟然有晚餐?我驚係伏

請指教
拎過個set dinner menu,覺得唔太吸引,所以冇揀到,the butterfly room其實係地下,同holt’s cafe連住
帝景我男朋友鍾意個海景,成條汀九喺正個窗前
不過啲床極差,瞓到腰酸骨痛好似俾鬼打咗一身咁
咁辛苦要等幾個鐘先住到
想問下邊間酒店嘅spa最正
文華 半島
係hotels 訂左就覺得全部都唔抵
你地幾點check in
上次我7點去無乜人
剛剛睇到佢個menu
真係寧願佢比$1000 coupon 比我食其他野
佢間房勁細 但夠靚同新
Check-in有排等 泳池多人又細 但靚
食左邊間??
請問帝逸有冇得late check out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞