香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
我指低層啲特別suite
Titanium都升到?定係最多去到Suite100
我仲以為鈦金都升唔到添
唔該晒巴打
仲要幾好味,覺得好食過逸東軒
原來係咁
小弟Platinum仲未試過The mira啲suite
上兩個星期五去住都係升到Park View
今年要努力啲衝鈦
幾好,$500 黎講無乜挑剔
我衝白金咋 之前玩開IHG
IHG啲福利雞到
佢把聲
介紹咪介紹囉我覺得
屌佢老味又要搬下書包, 講下D 4字成語咁樣

大佬丫 咪咁作狀啦
睇左佢2條片之後已經唔會再襟佢D片
我今年先三月白金
勁撚仆街
今年已經難上白金
仲要有效期同上年啲人一樣
又無elite night credit
萬豪有冇諗過今年先升啲人嘅感受
酒店數目Marriott 而家真係冇得輸
其實好多地方都死過人既

我無神論就唔多怕
屌你丫,rosewood原來改晒價錢,呢個package既優惠都改左。
好在我訂8月果陣仲係舊價,同新價差二千幾。
4月果陣去,扒房Henry撞正裝修,butterfly room又無左推車仔,真係食野打晒折。好在早餐free左in-room畀我同埋送3支酒仔算打個和
千零蚊有啲咩選擇 同女朋友過生日
最好有自助晚餐
睇過半島生日優惠 又無自助餐
愉景灣果個 咁岩撞正星期一 又無自助餐
呢排捐得太多錢 有無啲平靚正推介
聽日去沙田萬怡 8百幾包兩個人dinner buffet 試完話你知

千鬆d 你睇下四星酒店啦
有咩酒店有大按摩池浸?
仲有另一條友又係

成撚日懶鳩係有錢想曬命但係又做唔到BOB叔嗰種真心唔係曬命而係想share嘅feel
係咪咩Stephen leung?
黃都可以似大鄉里 最多我地講得細力少少。

改善下d片啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞