香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
rw新世界既
都唔爭在用埋中資ctrip
起碼自己負擔都細啲

呢行全藍紅咁濟
一係就返屋企訓仲舒服
住日航不如kerry/嘉福/九香
rw,regis個種仿古典歐美式裝修仲嘔心

pen起碼有真歷史痕跡
尖東摩地3寶
千幾銀有海景房
見到巴打條底底 唔敢住酒店了
用ctrip唔止係紅藍問題,係個人資料都怕有問題
凱悅有冇人住過 正唔正
其實正唔正真係睇你expectation

個人覺得幾好,正正常常
royal garden 住過一次

個電視連高清都冇
會有人接你
有Manager出嚟同你傾計
房既蛋糕同報置為你個人喜好設計,佢知我好鐘意大自然,就叫餅房特登整左個星空蛋糕同朱古力送比我,跟住又handmade 張雪山既卡比我,但唔知佢地係點知道我喜好, 我book房既時候完全無講過我係邊個,鐘意啲咩。

食完飯返房,見佢較好哂水,玫瑰花路去浴缸。
第二日訓到兩點,過哂早餐時間都想辦法整返個早餐比我。

同好多高級洒店比,好多人既服務都係趕收工機械人mode,成日懶高級咁,但文華你係feel到高級得黎又好nice好friendly,當你係朋友咁,冇嗰種氣場。
加上大堂啲姐姐好靚
文華既感覺比我係溫文儒雅
Rosewood既感覺俾我係瑰麗時尚。
North point - city garden hotel offers $688 a night and dinner buffet , anyone tried it before?
如果想係酒店部電視睇netflix可以點做
帶hdmi線同adaptor,我次次都會去睇Netflix switch
二大二小邊度抵?租幾個月
呢排有咩staycation package抵屌
最好有海景
係咪唔可以手機連HDMI 睇NETFLIX,次次都有聲冇畫
試吓Airplay
主食甜品
有無抵食酒店buffet 推介

午餐或下午茶
唔需要靚海鮮
狂食甜品 要求多款
TST Hyatt Regency ?
咁癡線會知道啲個人喜好?
佢有條team係負責做呢啲
我懷疑佢search我email 睇我IG再起我底
我最近去咗邊佢都講得出,然後就handmade咗張3D卡比我。佢地都好識做,不斷讚你同女朋友,話好幸福,男朋友對你好好呀bla bla bla。

當時有花、有蛋糕有朱古力仲客房upgrade埋套房
呢啲全部4千幾就搞掂。夜晚去埋robuchon食飯,女友非常滿意。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞