香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
search 到唔正經會唔會有另類嘢玩

Btw 聽完真心好吸引...好貼心
我iphone就tv-hdmi-hdmi lightning adptor-iphone,跟住開Netflix app
我有chomecast,但你到時又要搵第部share個wifi出黎比部電話同cast join同一個wifi,廢事煩
同埋除左chromecast,其他都唔穩定,唔好貪平1、2舊買其他雞野
個人經驗, Fire Stick 係最好
點解好似好多酒店都Book唔到8月房間既,真係咁爆?
如心海景酒店暨會議中心 其實係黃定藍?
底座海景房好唔好住?浴缸正唔正
香港除左逸東同半島全藍、所以住得就唔好諗

打算訂,點知按確認後係咁轉,又冇收到Email。。。
係咪即係訂房失敗?唔想重覆訂
我之前都試過 我直接close咗個頁再book 無重複book嘅問題
不過建議你直接打電話去問啦
再訂過就成功了,check email收得一個確認
thx bro
兩間唔同feel啦 但講台北top1 好多當地人都話係文華
Hyatt Centric 平日多唔多人? 見佢promote 得咁勁,驚平日都逼爆人
第一次住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞