香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
邊間自助dinner甜品好食
女友8月生日 想book間5星酒店自助晚餐 唔使過夜 咁多位巴絲有無推介1200左右筆直
岩岩BOOK佐8月君悅 staycation package
$4000一晚, 住行政客房入lounge (果個180度窗好好J)
再包埋$1000 消費額(諗住食 grand hyatt steakhouse)
如果唔選擇要$1000消費額
可以選擇食自助晚餐/GRISSINI 套餐
好期待入佢個lounge
Alva 帝逸 兩星期前住完幾新淨
jw Marriott 依家匯豐卡有buffet買一送一
Ritz carlton個個103cafe點睇
Thx
依家好多酒店都係做緊package
2個人千零蚊訓一晚+晚餐(自助餐/中菜/餐飲券)or早午餐
已經連埋upgrade房+4點check out
有人生日會多個蛋糕咁
睇下你想咩地點同食咩咁解
如果一個人月租酒店有邊間推薦?
巴打 alva住乜房?
The pier住過一次,都幾正
依家Klook $1600就book到
可唔可以例幾間 thx巴打
請問邊度有詳情?
直接半島啦 2000蚊生日promo
巴打grand Hyatt 係邊個grade 嘅房
RC 淨係食過其他餐廳 冇試過buffet 不過應該ok
上星期去完萬麗
滿福樓好食,泳池正,房就基本不過不失
值得一去
budget?
咪懶 自己google啦
但得房,乜都無 半島父親節個promo就真係跳樓價
少野食

https://www.buys.hk/rchk/html/flash-sale-2020-checkout-en.html

趁PROMOTE 去食中OR西餐, 2間都米芝蓮
想貪個景啲港女多數鍾意
推介就無 我純粹同家人hea玩千頭訓返晚咁解
唔知你咩budget 我見呢個post好多人都係玩2-3千的
google search 酒店住宿套餐 會有個廣告網列曬出黎
海景房 / 提早10點入住 / 4點check out 間間唔同賣點

今個星期限聚令放寬 應該好多酒店重推自助餐
我book咗下星期royal pacific都由畫紙放題改做自助餐
想請教下巴打訂邊隻房型?經邊度訂?
因為屋企裝修要出去住酒店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞