香港酒店討論

1001 回覆
41 Like 11 Dislike
我估巴打可能4月仲未退疫情既時候 去文華。呢輪大家出返哂黎 職員應該無咁得閒
尖咀同沙田都 not bad
其實半島都係藍
文華係怡和集團
半島個老細唔算藍啦
縱然如此,對香港這個家以及中國的長遠發展,我的信心絲毫未變。誠如本人在2019年9月致香港人的信中 寫道,「我們堅信的香港精神,是透過尊重、瞭解和溝通,去尋求解決方法。」年青人是香港的未來,本人深 信他們當中有著世上最富的創造力和創意的人才。
政商界領袖有責任與年青人溝通交流,給予他們希望,並確保他們有機會實現更美好的未來。本人與兒子斐 歷一同參與集團舉行的同事交流大會,旨在聽取來自不同背景和專業的員工對香港未來走向的洞察和見解。 集團的行政總裁郭敬文先生也定期和同事進行交流,當中也有與年輕一代員工的對話,並談及多方面的議 題。我們現時的當務之急,是與其他同業合作探討多個方案,希望吸引旅客重臨香江。
過去一年的社會事件嚴重打擊了香港的經濟,旅遊業更是首當其衝,而本公司在2019年
而家重點去啲有得late check out,最好total可以stay30個鐘嘅酒店,可以慢慢嘆,唔使咁趕
做生意好少直接同政府對著幹, 攞牌 巡查 投訴 大把野可以搞你
有冇邊間buffet係OK好食
而且仲可以瞓一晚
前日用日租Apps去左CORDIS
個staff唔單止態度好好
仲幫我地upgrade左上去接近最頂嘅Club Deluxe Room如果冇奧運堆私人樓就咩都望曬
成間荃灣如心唯一可取嘅野就係個浴缸
唔係貼住個牆 真係獨立出黎 又夠大個
但成間房個硬件都好撚cheap 似係淘寶訂黎
堂堂五星級酒店仲用緊支那海爾電視機 屌曬鬼
不過底座得三十幾樓 望出去有私人樓
其實都唔係點開得簾
五星級?吹大左
生日預千幾蚊包晚餐
暫時睇左帝苑/嘉福
本身想睇RC 但過左promotion
仲有冇推薦
講就講五星 但實質似四星多啲
有冇staycation分享下
Conrad抵唔抵玩2800都算貴
平日普通唔算太逼!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞