[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike
pish
pish

頭先係supermarket 用自助機, 個touchscreen 要click幾野先郁
我自己um um尋 dont you pull a fucking nora on me

放假玩到傻咗都唔會唔記得今日有新一集
放假玩到傻咗都唔會唔記得今日有新一集

每個禮拜都好期待囉
睇反應今集好似好神
睇反應今集好似好神

成集講老豆神打?
睇黎集集Opening都會有獨立歌曲 好正
今日簡直係神嘅考驗
個女人原來係sherlock果個lady Smallwood
睇反應今集好似好神

極高質

好似話Kevin老豆今集演技好正 繼續等中字
睇反應今集好似好神

極高質

PURPOSE !

未睇呀 今日搵時間睇

睇反應今集好似好神

極高質

PURPOSE !

未睇呀 今日搵時間睇

今集個尾 Grace
呢季d伏線其實都幾淺白,唔使諗到太複雜
睇反應今集好似好神

極高質

PURPOSE !

未睇呀 今日搵時間睇

今集個尾 Grace
呢季d伏線其實都幾淺白,唔使諗到太複雜

睇左
係咪得leftovers呢套劇先可以拍到兩個人既對話咁powerful
其實今集有好多位都好好笑,Kevin Sr跌落黎責死條友+比蛇咬睇到我大笑左
仲有好多對白都好生鬼
但最尾10分鐘突然
Grace嬸
咁宜家9成都係Kevin sr搵Kevin幫手落hotel學final song救世界啦
可以整個OA corssover OA既舞+Leftovers既歌
愛與勇氣冇野做唔到
Kevin老豆幫部錄音機擋雨同之後發現壞左果part睇到眼濕左少少
睇黎集集Opening都會有獨立歌曲 好正
今日簡直係神嘅考驗
個女人原來係sherlock果個lady Smallwood

今集完全係痴線佬Kevin Sr多災多難既歷險之旅
我覺得上集首歌襯D畫面多過今集,同埋有啲掛住S2首歌
呢套野既魅力
係可以令人一粒鐘內睇個阿伯喺荒野行黎行去做咁多痴線野
講咁多荒謬故仔
而又覺得好enjoy既電視劇
其實今集有好多位都好好笑,Kevin Sr跌落黎責死條友+比蛇咬睇到我大笑左
仲有好多對白都好生鬼
但最尾10分鐘突然
Grace嬸

以為 link season two

有link呀,佢食完迷幻藥斷片果段時間就係international assassin見Kevin果陣
呢套野既魅力
係可以令人一粒鐘內睇個阿伯喺荒野行黎行去做咁多痴線野
講咁多荒謬故仔
而又覺得好enjoy既電視劇

this will seem strange at the moment, but it will become ordinary

Aunt Lydia
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞