[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike
留名先,追到live先再入來

睇到season幾邊集?

S1E1

頭2集可能覺得套野普普通通
S1E3開始會覺得好正

In C字頭 we trust
開頭幾集係慢熱,之後會愈睇愈正、有味道

之前重睇S1發覺我最鐘既S1集數係E6 the guest
btw S2根本係睇過咁多套劇入面最完美既season

S1我淨係睇咗1次咋,開頭覺得唔知做乜但又好吸引想睇埋落去
到尾嗰兩集 有神劇陣味出嚟,跟住就開始鍾意

S2同你樣感覺
可能套劇冷門,上兩季人人字幕係好慢,要第二日先有

宜家都未有

反而The Good Fight S1 finale出咗字幕,睇住先
Episode Titles

好似get到好多野
留名先,追到live先再入來

睇到season幾邊集?

S1E1

頭2集可能覺得套野普普通通
S1E3開始會覺得好正

In C字頭 we trust
開頭幾集係慢熱,之後會愈睇愈正、有味道

之前重睇S1發覺我最鐘既S1集數係E6 the guest
btw S2根本係睇過咁多套劇入面最完美既season

S1我淨係睇咗1次咋,開頭覺得唔知做乜但又好吸引想睇埋落去
到尾嗰兩集 有神劇陣味出嚟,跟住就開始鍾意

S2同你樣感覺

don’t understand anything, and it’s awesome
當初睇完E3覺得套野有料到 之後就返唔到轉頭
同好多一般劇唔同,呢套劇係真係可以睇到入心
可能套劇冷門,上兩季人人字幕係好慢,要第二日先有

宜家都未有

反而The Good Fight S1 finale出咗字幕,睇住先

Feud都未有
不過leftovers出左英字,宜家照睇先,好過完全冇字幕好多

好似get到好多野

係?
但見到ep8個titles好期待 ep7就有少少s2e7+e8既味道

好似get到好多野

係?

睇晒今集先同我講野
驚一個唔覺意爆響口
中字仲未有?

好似get到好多野

係?

睇晒今集先同我講野
驚一個唔覺意爆響口

K 睇緊
睇到一半已經有好幾樣野令我震驚
中字仲未有?

睇住英字先
應該聽晚先睇到
啱啱睇完
最尾 咩事呀 WHY
應該聽晚先睇到

就咁睇英字都幾容易明
當你以為final season啦,仲邊有可能咁癲玩咁大
S3第一集D劇情已經癲到咁樣
會唔會唔解釋Lily去左邊
有無人想傾今集個尾

Kevin會唔會搞單大野出黎但bad end左
之後nora隱居
冇字幕點睇
冇字幕點睇

去subhd dl英字
有無人想傾今集個尾

之後nora隱居

係咁兒睇咗頭同尾

Kevin應該長留酒店
LM!!! 未睇第一集
有無人想傾今集個尾

之後nora隱居

係咁兒睇咗頭同尾

Kevin應該長留酒店

Mola mola
媽呀唔想得返nora孤令令一個
仲有開頭個opening scene ..可能好似S2咁對劇情有D暗示
但我都未諗到係點 上reddit睇下班專家分析先
同埋估唔到第一集死左咁多人
btw我諗lily應該係跟左erika走
仲未有中字呀?
仲未有中字呀?

今日內會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞