[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike
好似完得幾好

等出中字先睇

未睇都入黎
統計

Nora telling the truth - 正評
Nora lie - 負評
好似完得幾好

等出中字先睇

未睇都入黎

咁都忍到手,厲害
統計

Reddit有晒兩種分析 可以上去睇完再投
好似完得幾好

等出中字先睇

未睇都入黎

咁都忍到手,厲害

不嬲唔怕劇透
好似完得幾好

等出中字先睇

未睇都入黎

咁都忍到手,厲害

不嬲唔怕劇透

我指你忍到唔即睇嗰吓勁
統計

Reddit有晒兩種分析 可以上去睇完再投

其實有無人覺得嗰2%是最後生還者,其他98%先喺死鬼晒
好似完得幾好

等出中字先睇

未睇都入黎

咁都忍到手,厲害

不嬲唔怕劇透

我指你忍到唔即睇嗰吓勁

agger
唯一一套劇等唔切照睇英字就係呢套
原本仲諗住想問大家S1-S3入面揀top 5 episodes
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10
S2E3 E6 E8 E10
S3E4 E5 E7 E8
原本仲諗住想問大家S1-S3入面揀top 5 episodes
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

嗰集喺focus喺19Matt嘅 基本上都會入選
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

嗰集喺focus喺19Matt嘅 基本上都會入選

Matt / Nora episode基本上都好難輸
原來都有幾多人覺得今集係講Kevin同Nora喺afterlife ..

lost 上腦

話laurie死左, Nora今集開頭死左
Kevin每年死一次返去搵Nora, 今次終於搵到所以stay dead
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

如果佢真係死左我會揀埋呢集
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

如果kevin nora重遇係afterlife佢咪死左
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

btw laurie抱住個b邊個嚟
同埋想讚返total 3季但每季既finale都10/10
好撚勁 仲有邊套劇做到
好撚勁 仲有邊套劇做到

got得唔得?
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

Jill個bb
after既話 ..佢自己個bb
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

Jill個bb
afterlife既話 ..佢自己個bb
好撚勁 仲有邊套劇做到

got得唔得?

got ep10通常平淡啲,高潮位都係ep9
另外諗起hannibal,S2S3 finale都係 但S1就冇乜印象
就算係其他神劇都好似好少做到季季finale都咁好睇
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

laurie 潛水果集
睇左兩次

Jill個bb
afterlife既話 ..佢自己個bb

我都係咁估
但發現實在太難揀
S1E3 E6 E10

S1 - E10
S2 - E10
S3 - E3
睇完s1 無一秒係浪費 patti
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞