[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike
仆你個街 岩先睇完第一季
成套劇唔知做咩鳩 係咪睇完第一季唔明做咩係應該
最尾啲公仔嚇死我 初初重以為係死人做祭獻之類
套戲好痴線 依加唔敢訓

巴打我同你一樣睇完第一季唔知講左幾多次wtf 但第二季算輕鬆d,開始睇得明

呢個情況係差唔多集集都會發生喎 就算去到season 3
其實有時唔明做咩係正常,有d野係解釋 / 睇你自己點解讀
你見有時d角色都會話唔明發生緊咩事 但睇佢地點面對同探討自己內心係好好睇
啲公仔係GR特登成櫃買返黎 史上最仆街既事件
套戲好痴線 依加唔敢訓

巴打我同你一樣睇完第一季唔知講左幾多次wtf 但第二季算輕鬆d,開始睇得明

呢個情況係差唔多集集都會發生喎 就算去到season 3
其實有時唔明做咩係正常,有d野係解釋唔到 / 睇你自己點解讀
你見有時d角色都會話唔明發生緊咩事 但睇佢地點面對同探討自己內心係好好睇
啲公仔係GR特登成櫃買返黎 史上最仆街既事件
套戲好痴線 依加唔敢訓

睇住GR班友俾人打到仆街覺得好爽

如果現實發生,班GR應該好快死哂
套戲好痴線 依加唔敢訓

成班精神病人晨早俾人捉晒返青山
套戲好痴線 依加唔敢訓

成班精神病人晨早俾人捉晒返青山

入青山之前應該已經比普通人捉走用私刑慢慢玩
知唔知邊到DOWN S2快啲
知唔知邊到DOWN S2快啲

pirate bay
今集好似要帶定紙巾睇 ..

準備好了...

準備好了...

準備好了...

今晚睇之前唔再入post

準備好了...

等英文字幕
開始睇 準備喊
估唔到一黎就出返S1E1個女人

準備好了...

等英文字幕

食飯嗰陣hbo go未update
又要留返聽日睇

準備好了...

等英文字幕

食飯嗰陣hbo go未update
又要留返聽日睇

Nora今集講野好撚串
Kevin老豆一野扑埋去 笑撚死我
Nora今集啲行為好仆街
身為Nora死忠應該點面對
睇完,喊左兩獲
屌,基本上首BGM一黎料就知要喊
睇完,喊左兩獲
屌,基本上首BGM一黎料就知要喊

am i stupid...
so why laura is giving up again

佢一開頭pre GR時期已經想死,本身個人已經迷失左
之後GR比左意義佢,去到S2佢嘗試走到返出黎,再去幫其他人
但其實佢抑鬱/自殺個念頭一路都冇走過
你望下今季佢身邊所有人 ...一係想死,一係為左啲自己相信但荒謬既野而乜都做得出,成個環境好影響Laurie
生無可戀,we're all gone

佢第一次想自殺就係聽完個女人講野 (幫唔到佢班病人)
之後佢幫GR脫離又係失敗,但之後佢同John一齊幫到頭來都係呃自己,連John都幫唔到,由Laurie角度睇其實好多野都冇哂信心同希望, 亦都幫唔到佢身邊關心既所有人,同時佢都接受唔到呢個情況
睇下Kevin下集落hotel會唔會見到Laurie ..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞