[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike
Nora同Laurie個scene又係忍唔住喊左
same time next week
The Leftovers 3x07 Promo
"The Most Powerful Man in the World (and His Identical Twin Brother)"
https://www.youtube.com/watch?v=BgRu-wzVgOs
睇完,喊左兩獲
屌,基本上首BGM一黎料就知要喊

am i stupid...
so why laura is giving up again

佢一開頭pre GR時期已經想死,本身個人已經迷失左
之後GR比左意義佢,去到S2佢嘗試走到返出黎,再去幫其他人
但其實佢抑鬱/自殺個念頭一路都冇走過
你望下今季佢身邊所有人 ...一係想死,一係為左啲自己相信但荒謬既野而乜都做得出,成個環境好影響Laurie
生無可戀,we're all gone

佢第一次想自殺就係聽完個女人講野 (幫唔到佢班病人)
之後佢幫GR脫離又係失敗,但之後佢同John一齊幫到頭來都係呃自己,連John都幫唔到,由Laurie角度睇其實好多野都冇哂信心同希望, 亦都幫唔到佢身邊關心既所有人,同時佢都接受唔到呢個情況

I am gone too
頂你個肺你睇曬全集再番去nora Laurie 果度真係你老味

Nora x Laurie
Matt話留低陪Nora
Laurie x Kevin
呢幾個scene
最尾Jill個電話 ..其實唔係用黎挽留Laurie,反而令佢走得仲放心
尋晚睇完今集cry myself to sleep
最尾望住個credit一路聽啲海水聲
冇再上返黎
睇下Kevin下集落hotel會唔會見到Laurie ..

spin the wheel
sing hotel California
oh....

Laurie行先 ..下集喺hotel帶路
睇完
今集冇前幾集咁癲
睇完
今集冇前幾集咁癲

冇左啲嘩一聲
得返以前嘅sad
邊度有得睇番第一季
睇完
今集冇前幾集咁癲

冇左啲嘩一聲
得返以前嘅sad

同意今集有睇S1既感覺 睇到個人好抑鬱
邊度有得睇番第一季

上pirate bay download or vmus睇下有冇線上

個故事到底係點?
唔見左d人真係被提?
還是剩底既人其實死左好似LOST咁
This was the most Leftovery Leftovers episode so far. (self.TheLeftovers)

submitted 1 day ago by crackandfield

Laundromat Lady ✔️ Guilty Remnant ✔️ Smoking✔️ Dona Nobis Pacem✔️ The Departure(strings and piano version) ✔️ Outright assault on the feels✔️

from reddit

個故事到底係點?
唔見左d人真係被提?
還是剩底既人其實死左好似LOST咁

it doesn't matter
Carrie Coon真係好正
你地係咩網到睇
vmus無片源
Yes!movie 係咪死左?

睇到s2 e8
Yes!movie 係咪死左?

睇到s2 e8

yes呢兩日死左 上兩個星期都試過,希望快d整返好
Carrie Coon真係好正

你地係咩網到睇
vmus無片源

點解你地唔DL落黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞